EvenimenteLigna 2019 crează un climat favorabil investițiilor viitoare

Unul dintre cele mai importante târguri din domeniul prelucrării lemnului s-a desfășurat recent în Germania, în perioada 27 - 31 mai.
Intarzia & Castor03.07.2019434 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/07/messe_ligna3.jpg

Târgul Ligna 2019 a prezentat soluții inteligente și tehnologii ale viitorului care se prefigurează încă de pe acum, subliniind faptul că adepții tehnologiei vor căpăta un avans semnificativ în ceea ce privește fenomenul de digitalizare și automatizare. În cadrul acestei expoziții s-a pus un accent deosebit pe soluțiile integrate care permit companiilor, indiferent de dimensiune, să facă față cerințelor pieței actuale, dar în același timp să se pregătească pentru provocările pe care le vor avea de întâmpinat în viitor.

SURSA – Deutsche Messe

 

LIGNA și-a subliniat în mod clar reputația de eveniment de marcă al industriei de prelucrare a lemnului și locul potrivit pentru dezvăluirea ultimelor inovații”, a remarcat dr. Andreas Gruchow, membru al Consiliului Director al Deutsche Messe. “Un total de 1.500 de expozanți din 50 de țări și-au prezentat soluțiile impresionante pentru viitor, făcând inovațiile tangibile și ușor de înțeles pentru utilizatorii din fiecare sector al industriei, la o scară de neegalat în întreaga lume. Concentrându-se pe digitizare, automatizare, robotică și aplicații tehnologice de suprafață revoluționare, expozanții Ligna au jucat un rol major în stimularea progresului tehnologic. Tehnologiile considerate vizionare la ediția anterioară a Ligna au devenit realitate”, a adăugat dr. Andreas Gruchow .

 

 

SURSA – Deutsche Messe

La acest eveniment au participat mai mult de 90.000 de vizitatori, reuniți din 100 de țări, pentru a afla care sunt noutățile în domeniu dar și care sunt cele mai inovatoare produse și soluții dezvoltate, capabile să îi ajute pe profesioniștii din industrie să rămână competitivi și să își dezvolte în același timp afacerile.

SURSA – Deutsche Messe

 

Târgul a beneficiat de o expunere internațională considerabilă, prin participarea a nu mai puțin de 40.000 de reprezentanți ai industriei. Conform organizatorilor, s-a remarcat o participare semnificativă din America de Nord dar și din porțiunea SudEstică a Asiei. Mai multe informații despre eveniment puteți obține accesând adresa https://www.ligna.de

 

Articol de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!