EvenimenteLivingKitchen

LivingKitchen a fost secțiunea din cadrul IMM Koln dedicată sectorului de design al bucătăriilor.
Intarzia & Castor01.02.2019397 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/kitchen_19_015_005-1.jpg

LivingKitchen a fost secțiunea din cadrul IMM Koln dedicată sectorului de design al bucătăriilor. Expoziția desfășurată între 14 și 20 ianuarie a oferit participanților șansa de a cunoaște în avans tendințele în ceea ce privește acest sector, prin abordarea a 3 secțiuni tematice diferite, dar în același timp interconectate. Evenimentul a reunit peste 200 de expozanți din 21 de țări, dornici de a-și prezenta noile colecții dar și inovații în domeniu.

LivingKitchen – Future Technology and more…
Celebrată ca centrul al casei, bucătăria este spațiul care reunește întreaga familie pentru a găti, a interacționa dar mai ales pentru a sărbători momentele petrecute împreună. Dupa cum afirma designerul suedez Alfredo Haberli, „Bucătăria este sufletul unei case”. În versiunea mai românească, am putea afirma că bucătăria este vatra în jurul căreia ne adunăm, ne reîntoarcem la sfârșitul zilei, pentru a fi alături de cei dragi.

www.pexels.com

Cum va arăta bucătăria viitorului?
În cadrul evenimentului au existat 3 secțiuni – tehnologia viitorului, designul viitorului și stilurile de alimentație ale viitorului, fiecare dintre acestea reușind să contureze o imagine a ceea ce urmează să integrăm în existența noastră de zi cu zi.

Future Technology
Această secțiune a pus accent deosebit pe conceptul de smart home și pe tehnologia asociată – precum și pe modalitățile în care tehnologia va schimba modul în care gătim și modalitățile prin care aceasta ne va fi de folos. Participanții la târg au putut astfel să ia contact încă de pe acum cu tehnologii care nu sunt disponibile în prezent și să simtă pe propria piele impactul pe care acestea le vor avea asupra vieții fiecăruia dintre noi.
Proiectul Smart Home prezentat în cadrul târgului re-crează ambientul unei case, în care tehnologia și confortul se îmbină, totul pentru a ne crea o imagine asupra modului în care ambientul locuinței va fi modificat în viitor, dar și asupra modalității în care dispozitivele inteligente vor putea fi conectate și folosite pentru a crea o casă cu adevărat „inteligentă”.

Kolnmesse/ Stand: Sachsenküchen, Halle 5.2

Future Designs
Viziunea designerului Alfredo Haberli asupra bucătăriei viitorului a fost expusă în sala 4.2. Conceptul pus în scenă așează bucătăria ca piesa centrală a unui cămin, încorporând în același timp inovații tehnologice, designul modern și materiale de ultimă generație, totul într-un amalgam holistic.
Și pentru că în ziua de azi realitatea și ceea ce are ea să ne ofere nu ne mai este suficientă, expoziția a îmbinat experiențele reale cu cele de realitate virtuală, păstrând în același timp caracterul bucătăriei de spațiu personal, dotat totodată cu valențe sociale.

Kolnmesse/ TEAM 7, LivingKitchen, Halle 4.2

Future Foodstyles
În cadrul sălii 5.2, vizitatorii au putut să afle nu numai despre modalitățile în care vom găti în viitor, dar și ce anume vom găti. Show-uri de excepție au oferit participanților șansa de a afla cum stilul de viață își va pune amprenta asupra nutriției și a experienței de gătit.

www.pexels.com

Articol de Klara Papuc

Sursa
http://www.livingkitchen-cologne.com/
https://www.ambista.com/en/magazine/livingkitchen-discover-kitchen-ideas

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!