DigitalizareLumina 1584 – Holz-Her, noutatea sezonului de la EET!

La târgul Bife-SIM 2018, nu doar spațiul expozițional a fost remarcabil, ci și ofertele expozanților. Merită să analizăm un pic standul companiei EET din Târgu Mureș, care a venit cu Lumina 1584, dar și alte echipamente marca Holz-Her!
Intarzia & Castor20.11.20181843 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/11/Lumina1588_GJ302_rechts_RGB_96dpi.jpg

Târgul Bife-SIM este poate acel eveniment pentru care expozanții se pregătesc timp de mai multe zile, – și aici nu mă refer doar la prezența lor, ci la un întreg proces de planning, achiziții, logistică și marketing, în ideea de a aduce noutăți clientului, dar și acel ceva de care clientul are nevoie în fabrica sa, și de care va fi cu siguranță mulțumit!

Alexandru C. Neumann, general manager la EET, ne-a declarat:

„La ediția din acest an a târgului BIFE-SIM, noi am prezentat o noutate de la Holz-Her: Lumina 1584 este o mașină de aplicat cant de productivitate mare pentru un nivel industrial. Ceea ce o distinge de celelalte echipamente similare este faptul că oferă posibilitatea de a folosi și batoanele, și granulele. În plus, are sistemul de injectare Glu Jet care este patentat Holz-Her, dar și laser. Astfel, echipamentul oferă toate cele patru sisteme, în condiții de flexibilitate și productivitate maxime. Utilajul este combinația ideală cu cel de nesting pe care l-am prezentat în stand.”

 

Prin urmare, Lumina 1584, este utilă în domeniul prelucrării de plăci, seria LUMINA oferă o combinație unică: două sisteme pentru rostul invizibil, perfect. Sistemul Glu Jet de aplicat adeziv, pentru folosirea în mod standard a adezivilor PUR, și LTRONIC, noua unitate de canturi activate cu laser de la HOLZ-HER, imbatabilă la viteză și eficiența costurilor. Pe doar 6,5 metri, LUMINA 1584 oferă o prelucrare completă profesionistă cu toate agregatele de prelucrare necesare.

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!