EvenimenteMăiestria se îmbină cu tehnologia: ce vom vedea la FENSTERBAU FRONTALE și HOLZ-HANDWERK 2020

Între 18 și 21 martie 2020, specialiștii în lemn și în ferestre din întreaga lume se vor întâlni la Nuernberg în cadrul expoziției combinate FENSTERBAU FRONTALE și HOLZ-HANDWERK 2020.
Intarzia & Castor30.01.2020345 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/holz-handwerk.jpg

 

Cele 17 hale ale centrului expozițional rezervat integral vor prezenta încă o dată ultimele tendințe din domeniul exploatării și al prelucrării lemnului și din segmentul ferestrelor, al ușilor și al fațadelor. Cei peste 1300 de expozanți, așteptații din peste 40 de țări, creează un forum unic de informare pentru segmentele participante și sunt pregătiți pentru a atrage din nou în jur de 111.000 de vizitatori de pe plan internațional.

Digitalizarea va constitui una dintre principalele teme ale ambelor târguri în anul 2020. Clienții mulțumiți joacă un rol esențial pentru succesul comercial al oricărei întreprinderi din breaslă. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul personalului calificat, prin procese eficiente de lucru, modele de afaceri bazate pe profit, precum și prin produse și servicii inovatoare. Procesul de digitalizare face ca interacțiunea acestor factori de succes să fie tot mai transparentă și mai ușor de planificat și de gestionat.

HOLZ-HANDWERK sărbătorește cea de-a 20-a aniversare
În cele 20 de ediții ale sale, HOLZ HANDWERK a devenit locul nr. 1 de întâlnire pentru tâmplarii și dulgherii din întreaga Europa și una dintre cele mai importante expoziții de mașini, echipamente și materiale pentru industria de exploatare și de prelucrare a lemnului. Toate halele sunt complet rezervate pentru anul 2020, încă de acum câteva luni. În anul său aniversar, expoziția își extinde programul de asistență în colaborare cu Ferdinand-Holzmann-Verlag, adăugând o jumătate de zi cu ateliere de lucru pe tema organizării unei afaceri, a tâmplarului ca antreprenor, a realizării investițiilor corespunzătoare și a organizării unei afaceri bazată pe meserii, în aceste vremuri în care se resimte lipsa personalului calificat.

holz-handwerk

FENSTERBAU FRONTALE: cea mai mare expoziție din lume pentru ferestre, uși și fațade
FENSTERBAU FRONTALE 2020 se va umple și de această dată 11 hale și, prin urmare, împreună cu HOLZ-HANDWERK, ca ocupa întregul spațiu NürnbergMesse. Locuința inteligentă, automatizarea, securitatea, eficiența energetică și sustenabilitatea, confortul, proiectarea și estetica se află în centrul atenției la standurile expoziției și în cadrul programului de asistență. Principalele teme ale FORUMULUI FENSTERBAU FRONTALE includ ventilarea, locuințele potrivite diferitelor vârste, utilizarea luminii naturale și încurajarea următoarei generații din sectorul prelucrării lemnului.

holz-handwerk

 

Sursă: holz-handwerk.de

“Cele 17 hale ale centrului expozițional rezervat integral vor prezenta încă o dată ultimele tendințe din domeniul exploatării și al prelucrării lemnului și din segmentul ferestrelor, al ușilor și al fațadelor.”

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!