EvenimenteMobila Expo – Târg de mobilă cu vânzare

Expuneți colecția de mobilier 2020 la MOBILA EXPO și alăturați-vă celor mai buni antreprenori din domeniu!
Intarzia & Castor27.01.2020625 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/Mobila-expo.jpg

 

Cei mai buni antreprenori români din industria mobilei se întâlnesc an de an la MOBILA EXPO. Fiți alături de ei! Cunoașteți concurența, întâlniți consumatorii finali și creșteți vizibilitatea brandului dumneavoastră la cel mai important târg de mobilă cu vânzare din România, care se va desfășura în perioada 2-5 aprilie 2020 la ROMEXPO!

MOBILA EXPO – Târgul de mobilă cu vânzare, organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM), se află anul acesta deja la a 6-a ediție.

Industria mobilei din România este un sector dinamic, iar antreprenorii și asociațiile profesionale din domeniu fac eforturi permanente pentru a produce piese de mobilier în tendințele anului, pentru a folosi materiale durabile cu un impact minim asupra mediului înconjurător și pentru a răspunde nevoilor consumatorilor de a-și amenaja locuința confortabil, la un preț cât mai accesibil.

Tocmai de aceea, MOBILA EXPO, care va avea loc în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, oferă prilejul companiilor din domeniul mobilei de a-şi promova în mod direct cele mai noi produse, dar și elemente din colecțiile trecute, la prețuri promoționale, de a încheia parteneriate prin stimularea dialogului între antreprenori cu aceleași obiective și de a consolida relaţiile de afaceri devenite tradiționale.

mobila-expo

MOBILA EXPO este un eveniment de succes pentru antreprenorii din industrie. 97% din expozanții MOBILA EXPO 2019 intervievați au negociat în cadrul târgului noi contracte de afaceri și 93% din ei au lansat noi produse. Numărați-vă printre expozanții MOBILA EXPO 2020!

Firmele participante sunt invitate să prezinte vizitatorilor interesați soluții de mobilier și amenajare interioară în tendințele definitorii pentru anul 2020, care oferă un plus de confort căminului și combină designul digital futurist cu elemente decorative inspirate din natură.

Avantajul MOBILA EXPO îl reprezintă și organizarea în aceeași perioadă a unor manifestări expoziționale cu tematici complementare, asigurându-se un flux mare de vizitatori. În perioada 2-5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO, se desfășoară cinci manifestări cu tematică home & deco: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.

 

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Ana CRĂCIUN – Organizator
Mobil: 0758 837 712
E-mail: ana.craciun@romexpo.ro

Andreea SUDITU – Organizator
Mobil: 0758 837 711
E-mail: andreea.suditu@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.mobila-expo.ro.

 

mobila-expo-parteneri

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!