DesignMobilierul modular, estetic și funcțional în același timp

Deosebit de estetic și modern, ușor de montat și configurat, multifuncțional dar și extrem de versatil. Acestea sunt numai câteva dintre caracteristicile mobilierului de tip modular.
intarzia09.08.2019244 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/08/apartment-condo-condominium.jpg

 

Folosit cu succes în amenajarea birourilor, mobilierul modular și-a făcut loc puțin câte puțin și în amenajările de locuințe. Pentru cei care au nevoie frecvent să schimbe designul interior al locuinței, mobilierul de tip modular reprezintă alegerea ideală, pentru că le permite să realizeze de fiecare dată combinații noi și inedite, care nu necesită investiții financiare dar care se adaptează perfect spațiului disponibil.

Mobilierul modular permite reamenajarea cu ușurință a locuinței, întrucât este compus din mai multe piese care pot fi asamblate diferit pentru a crea piese de mobilier distincte.

Indiferent că vorbim de o canapea modulară sau de un sistem de depozitare, imaginația reprezintă singura limită în ceea ce privește posibilitățile de îmbinare. Piesele de mobilier sunt gândite pentru a fi multifuncționale. Putem cu ușurință să schimbăm destinația unei piese de mobilier în funcție de nevoi. În plus, sunt prevăzute cu tot felul de compartimentări care permit o perfectă organizare.

Întrucât pot fi asamblate și dezasamblate cu ușurință, piesele de mobilier modular reprezintă alegerea ideală atât pentru camerele de dimensiuni mici cât și pentru cele de dimensiuni generoase. Oferă în plus avantajul de a permite ocolirea anumitor detalii structurale ale locuinței, lucru imposibil de realizat in cazul mobilierului clasic.

Extrem de versatile, piesele de mobilier sunt în plus extrem de confortabile, putând fi personalizate în funcție de cerințele clientului.

Contrar opiniei generale, mobilierul modular nu este unul costisitor, permițând în același timp realizarea unor economii importante, ca urmare a faptului că ori de câte ori aveți nevoie de o schimbare în locuință este de ajuns să combinați piesele de mobilier modular pentru a crea un interior nou într-un timp extrem de redus, cu costuri zero.

 

 

Articol de Klara Papuc

intarzia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!