Produse-de-topMP200 – o mașină de rindeluit/profilat pe două laturi, lansată pe piață de Wood-Mizer

Wood-Mizer prezintă mașina de rindeluit / profilat MP200, o mașină pentru rindeluirea și profilarea de cherestea pe două laturi dintr-o singură trecere.
Intarzia & Castor14.01.20202014 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/wood-mizer-mp200-2.jpg

 

Această mașină convenabilă și ușor de utilizat este destinată lucrătorilor din industria lemnului care doresc să fabrice produse profilate, pardoseală și alte articole din lemn în mod rapid și eficient.

mp200

Designul mașinii MP200 include un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical. Ambele pot fi echipate cu lame de rindeluit sau de profilat.

wood-mizer

Începeți prin rindeluirea sau profilarea uneia sau a două laturi adiacente dintr-o singură trecere. Rolele de avans deplasează scândura sub cuțitul orizontal, iar apoi prin cuțitul lateral vertical.

Dacă doar doriți să rindeluiți, trebuie să reglați înălțimea mesei, iar apoi să rindeluiți două laturi una câte una. Dacă doar doriți să profilați scândura, atunci trebuie să schimbați cuțitele, reglați înălțimea mesei și să profilați cele două laturi.

wood-mizer

Caracteristici de top ale mașinii de rindeluit / profilat MP200 de la Wood-Mizer:
• Proces din doi pași pentru a produce articole din lemn rindeluite sau profilate.
• Pentru producătorii de pardoseli, articole profilate și altele similare.
• Un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical.

Mașina MP200 este livrată pe un palet și necesită asamblare minimă. Wood-Mizer furnizează cuțite de rindeluit, cuțite de profilat și, de asemenea, sisteme de extracție rumeguș pentru mașina MP200.

Modelul MP200 a fost fabricat în Suedia începând cu anii ʼ80. În prezent, mașina MP200 este în fabricată sub denumirea de marcă Wood-Mizer – un producător global de echipamente de prelucrare a lemnului, care pot converti fără egal buștenii în cherestea și produse finite din lemn.

wood-mizer-mp200

 

Aruncați o privire asupra modului rapid și ușor de a fabrica pardoseli și articole profilate pe mașina de rindeluit / profilat MP200 care este produsă de Wood-Mizer:

 

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabriciu Nr. 6, Sura Mica
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
E-mail: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!