Produse-de-topNett Front la Salonul de Mobilă, Sibiu

Nett Front a participat ca expozant la Salonul de Mobilă Sibiu, desfășurat în perioada 26-28 octombrie, la centrul de evenimente Redal Expo, – unde a prezentat noile coleții de fronturi dar și alte noutăți dedicate publicului interesat.
Intarzia & Castor08.11.20181984 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/11/krystal.jpeg

În perioada 26-28 octombrie, a avut loc la Sibiu, la centrul de evenimente Redal Expo, Salonul de Mobilă Sibiu – expoziție de mobilier cu vânzare, la care au participat 24 de producători de mobilier din România, dar și comercianți – având produse atât din țară, cât și din import.

Evenimentul, care este renumit pentru prețuri foarte avantajoase și posibilitate de a achiziționa produse de la diferiți producători din țară, a atras un număr însemnat de sibieni, dar și vizitatori din zonele apropiate ale Sibiului.

Nett Front, care se numără printre cei mai activi expozanți la evenimentele din domeniu, a participat cu stand propriu – așa cum ne-a obișnuit deja – și a adus noutăți vizitatorilor care lucrează în domeniul producției de mobilier, sau consumatorului final, care dorește să atingă și să vadă cum arată o textură sau o culoare anume, direct aplicat pe front, și nu să aleagă materialul pentru mobilier doar din catalog.

Așadar, Nett Front  a prezentat noile decoruri în nuanțe uni sau cu imitații din lemn, imitații de textură, dar enumerăm și colecția Nett Krystal și Nett Top Krystal. Colecția Krystal se evidențiază prin suprafața super lucioasă și foarte elegantă, oferită de ”sticla” de polimer de la Rehau, aplicată pe front, care oferă flexibilitate maximă la prelucrare, greutate scăzută fața de sticla naturală și oferă rezistență la decolorare. Krystal este disponibilă în 4 nuanțe lucioase, care pot da culoare oricărui interior.

Nett Top Krystal este elementul cu structură ușoară, compus din MDF vopsit, cu grosim de 70 mm, și aplicație de placă acrilică, conceput pentru topuri/mese de bucătării. Aceste suprafeșe sunt rezistente la lumină și umiditate care conferă blaturilor întreținere ușoară. Blatul nu este termorezistent!

Dar ca să vedeți mai multe, vizitați noul site Nett Front, sau căutați magazinele partenere!

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!