ExpowoodNIKA UTILAJE a prezentat soluții software de optimizare a producției în cadrul EXPOWOOD 2019

Din punctul de vedere al reprezentanților companiei NIKA UTILAJE, piața românească devine din ce în ce mai conștientă de importanța automatizării și a soluțiilor oferite de programele software.
Intarzia & Castor26.04.2019494 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/04/Nika5.jpg

Participarea NIKA UTILAJE la EXPOWOOD 2019

“Reacțiile primite după prezentarea ținută de NIKA UTILAJE în cadrul EXPOWOOD, în care au fost detaliate funcțiile programelor Cabinet Vision & Alphacam au fost în unanimitate pozitive”, a declarat Dl. Adrian Broșiu.

“În plus, Start-Up Nation și fondurile europene reușesc să aducă un suflu proaspăt industriei și suntem nerăbdători să ne ajutăm clienții să își crească afacerile mai departe, oferindu-le tuturor oferte complete pentru nevoile lor”, au precizat reprezentanții companiei.

Atelierele de design din cadrul EXPOWOOD

În cadrul târgului Expowood, NIKA UTILAJE a susținut prezentări ale programelor Cabinet Vision și Alphacam. În timpul Atelierelor de Design susținute în cadrul EXPOWOOD, au fost demonstrate funcțiile programelor printr-o abordare aplicată. Discuțiile au continuat în standul NIKA UTILAJE unde au fost oferite demo-uri gratuite și explicații adaptate nevoilor fiecărui vizitator în parte.
În același timp, compania s-a orientat către o abordare agilă care să îi permită o adaptare facilă față de nevoile fiecărui client de la stand. Astfel, au fost oferite informații suplimentare (atât tehnice, cât și comerciale) vizitatorilor.
“Fluxul de vizitatori a fost peste așteptări, aceștia fiind foarte receptivi la soluțiile pe care le-am propus”, au declarat reprezentanții companiei.

 

Strategia NIKA UTILAJE pentru perioada imediat următoare

Ca în fiecare an, compania va participa la BIFE-SIM unde va face cunoscute ultimele inovații în materie de prelucrare a lemnului. Deja pregătirile au început, reprezentanții companiei punând la punct toate detaliile cu privire la amenajarea standului, demonstrațiile live, dar și oferte speciale.

NIKA UTILAJE se va alătura însă și clienților și partenerilor la târgul de la Ligna – Hanovra. “Este un moment foarte oportun pentru industrie, în care se leagă noi parteneriate și se întăresc cele existente. Printr-o colaborare strânsă cu furnizorii noștri internaționali de renume, suntem convinși că vom reuși să îmbunătățim în permanență soluțiile oferite clienților”, a declarat, în încheiere, Dl. Adrian Broșiu, Director de Vânzări.

 

Articol de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!