ExpowoodNika Utilaje participă de peste 20 de ani la târgul EXPOWOOD!

Nika Utilaje este una dintre companiile care participă an de an la târgul Expowood, încă de la începuturile acestui eveniment. Și de fiecare dată rezervă un stand generos pentru a putea pune accent pe demonstrații.
Intarzia & Castor05.03.2019753 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/03/Nika-Utilaje_site.jpg

 

Nika Utilaje este una dintre companiile care participă an de an la târgul Expowood, încă de la începuturile acestui eveniment. Și de fiecare dată rezervă un stand generos pentru a putea pune accent pe demonstrații.

 

„Legătura dintre noi și echipa care organizează Expowood este una de tradiție, de peste 20 ani chiar de la înființarea revistei Intarzia. Expowood a fost mereu un eveniment important, în special pentru clienții noștri din zona Transilvaniei, din acest motiv ne-am dorit să fim mereu prezenți aici“, a declarat, pentru revista INTARZIA, ing. Adrian Broșiu, reprezentant vânzări la Nika Utilaje.

Așadar, târgul EXPOWOOD este o platformă de prezentări și demonstrații pentru toți specialiștii care activează în domeniul prelucrării lemnului și al producției de mobilă: furnizori de tehnologie, proiectanți, producători, profesioniști, ingineri și antreprenori.

 

„Trăim într-o lume tot mai controlată de software și, din acest motiv, ne dorim ca anul acesta să le oferim vizitatorilor EXPOWOOD un spațiu generos cu mai multe demonstrații pentru software-urile pe care le comercializăm. În felul acesta, prin demonstrații, putem arăta adevărata putere a acestor software-uri: Cabinet Vision și Alphacam.

 

Alte puncte forte din portofoliul nostru sunt CNC-urile Masterwood, mașinile de pus folie pe cant Fravol, fierăstraiele circulare și mașinile tradiționale Rojek și sistemele de aspirație și vopsire Coral“, a mai declarat ing. Adrian Broșiu.

 

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!