EvenimenteNoile tehnologii de la târguri se văd LIVE pe Facebook

Pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de voi, am decis să intrăm LIVE pe Facebook de la BIFE-SIM 2019 cu prezentări de specialitate la standuri și cu interviuri despre noutățile pe care le-au adus expozanții pentru vizitatori.
Intarzia & Castor05.12.2019373 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/Clipboard01-1.jpg

 

Care este scopul unui târg? Să arate noutățile momentului în industrie, să prezinte tehnologii de vârf și să creeze oportunițăți de a vedea demonstrații practice de utilaje.

Însă, în ultimii ani numărul de vizitatori este în scădere, întucât toate acestea se pot vedea și on-line. Facebook, Youtube, Linkedin și Instagram sunt noile platforme unde cei interesați au acces instant la informații. Dacă nu ați reușit să veniți la BIFE-SIM și să dați un tur de târg, aveți acum ocazia să o faceți, dar virtual, în fața ecranului. Am intrat LIVE pe pagina de Facebook a revistei Intarzia&Castor și am stat de vorbă cu câțiva expozanți care ne-au prezentat noutățile tehnologice.

Puteți urmări interviurile video pe pagina noastră de Facebook-Revista Intarzia&Castor, la secțiunea video, dar și pe canalul nostru de Youtube.

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 261/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

“Care este scopul unui târg? Să arate noutățile momentului în industrie, să prezinte tehnologii de vârf și să creeze oportunițăți de a vedea demonstrații practice de utilaje.”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!