EvenimenteNOU!!! KDT – tehnologie de înaltă performanță la prețuri fără concurență în România prin DAV GLOBAL TRADING

 Începând cu ediția BIFE de anul acesta, DAV GLOBAL TRADING oferă utilaje, echipamente și linii complet automatizate de la unul dintre cei mai importanți și respectați producători chinezi din domeniu, GUANGZHOU KDT MACHINERY CO. LTD, pe scurt, KDT.
Intarzia & Castor05.09.2019935 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/KS-132PVuj.jpg

 

Compania a fost înființată în anul 2006 și într-un interval scurt a avut o creștere spectaculoasă, fiind cunoscută la nivel mondial pentru echipamentele și utilajele de înaltă calitate, robuste și accesibile că preț, destinate prelucrării lemnului, cu o producție actuală de peste 7.000 utilaje/an.

Compania este listată la bursă, ceea ce conferă o garanție suplimentară a seriozității și stabilității firmei.

 

În prezent, KDT dispune de patru fabrici cu o suprafață totală de peste 130.000 mp.

KDT a investit împreună cu parteneri din Coreea de Sud într-un puternic centru de cercetare dezvoltare care a obținut mai multe brevete confirmate internațional.

În timp, KDT a achiziționat integral producătorul italian de CNC-uri, MASTERWOOD, ceea ce dovedește potențialul financiar și accesul pe piața EU.

Compania se axează pe patru domenii de producție:

  1. Debitare – circulare de formatizat cu masă mobilă și circulare de formatizat în pachet cu sau fără lift.
  2. Frezare – CNC-uri în sistem Gantry, cu masă fixă plină sau cu bare și capete de prelucrare mobile.
  3. Aplicare cant – de la mașini simple la mașini automate de înaltă performață atât monolaterale, cât și bilaterale.
  4. Gaurire – atât punct cu punct cu comandă numerică, cu posibilitatea de a prelucra pe toate cele șase laturi printr-o singură trecere, cât și o gamă largă de agregate de găurit multiplu performante.

Important de menționat este capacitatea KDT de a produce linii complet automatizate proiectate la cererea clienților.

Utilajele KDT se găsesc în unitățile de producție mobilier din peste 70 de țări din întreaga lume, un argument ce ne întărește convingerea că și pe piața românească vor avea succesul meritat, iar DAV GLOBAL TRADING este onorat de posibilitatea de a fi fost acceptat ca distribuitor pentru România.

 

La BIFE, DAV GLOBAL TRADING, va prezenta o mașină automată monolaterală de aplicat cant model KE – 468 JSKA cu o viteză de 23m/min. și 15m/min. cu rotunjire la colțuri, cu două grupuri de frezare exces cant, unul de degroșare și altul de finisare și un circular de formatizat cu trei axe controlate electric și program de optimizare model KS – 132PV, ambele la prețuri fără concurență.

  Vă așteptăm la standul nostru nr. 104 din Pavilionul B1!

Dav Global Trading SRL

Tel.: 0722.223.882, 0213.172.342

www.davgt.ro     office@davgt.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!