Produse-de-topNoul aspirator mobil CLEANTEC CT 15 de la Festool – Specialistul pentru lucrările de curăţare

Putere mare de aspirare, rezistenţă şi robusteţe, combinate cu un design compact, dotări mai inteligente şi stabilitate: Astfel, noul aspirator mobil CT 15 este ideal pentru lucrările de curăţare în atelier, de montaj efectuate la sediile clienţilor, pe şantier şi pentru autovehicule.
Intarzia & Castor14.02.2020515 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/02/Festool_CT15_04.jpg

 

„Pe lângă lucrul fără praf, este întotdeauna important şi ca montaj/şantierul să fie ordonat şi curat. Din acest motiv, din ianuarie 2020 ne completăm sortimentul de aspiratoare cu un nou specialist pentru lucrările de curăţare”, declară Andreas Buck, manager de produs în cadrul companiei Festool. Datorită turbinei reglabile de înaltă performanţă, CT 15 are o putere mare de aspirare. Iar datorită volumului de 15 litri al rezervorului, acesta aspiră praful, murdăria şi chiar şi apa. Datorită formei sale constructive, volumul rezervorului său poate fi utilizat aproape în totalitate. Astfel, se poate lucra pentru perioade îndelungate fără întrerupere şi fără înlocuirea sacului de filtrare.

festool-ct15

 

festool-ct15

„La dezvoltarea noului CT 15 am avut în vedere, printre altele, asigurarea unei durate de viaţă utilă îndelungate şi robusteţii, de aceea am prevăzut aparatul cu un tren de rulare robust cu axe din oţel”, precizează managerul de produs Buck. Astfel, noul CT 15 este optim pentru lucrările efectuate la sediile clienţilor datorită greutăţii sale reduse, designului compact şi stabilităţii. În plus, în pachetul de livrare sunt incluse accesorii de curăţare, precum duza pentru rosturi şi duza pentru impurităţi mari, care pot fi fixate direct la aspiratorul mobil – o soluţie inteligentă pentru lucrările efectuate la sediile clienţilor. Datorită suprafeţei plane de depozitare, materialele de lucru şi celelalte mijloace ajutătoare se află întotdeauna în raza de acţiune. Un alt aspect deosebit de atractiv îl reprezintă sistemul tactil şi intuitiv de comandă. Filtrul principal poate fi înlocuit simplu şi confortabil din exterior.

festool-ct15

festool-ct15

„Noul CT 15 este ideal pentru lucrările finale de curăţare după renovare şi pentru toate lucrările de montaj cu producţie redusă până la medie de praf şi murdărie.
Priza integrată permite utilizarea sculelor electrice pentru lucrările cu producţie redusă până la moderată de pulberi grosiere şi fine”, afirmă managerul de produs Andreas Buck.
Pentru lucrările cu cantităţi mai mari de praf, Festool oferă un sortiment versatil la aspiratoarele mobile.

Date tehnice CLEANTEC CT 15
Putere nominală: 350 – 1.200 W
Debit volumic maxim: 3.700 l/min
Subpresiune maximă: 24.000 Pa
Suprafaţa de filtrare: 3.369 cm²
Cablu de racordare la reţea, cu izolaţie din cauciuc: 7,5 metri
Volum maxim rezervor/sac de filtrare: 15/12,5 litri
Dimensiuni (L x l x Î): 470 x 320 x 430 milimetri
Putere maximă racordată la fişa aparatului: 2.200 W
Greutate: 10,8 kg

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.festool.ro şi www.festool.ro/campanii/microsites/fără-praf

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!