Produse-de-topNoutăți din lumea fronturilor de mobilier de la At-x

În decembrie 2018 a avut loc o schimbare în casa At-x: Márk Nagy - CEO, a preluat conducerea. Am cerut opinia lui Mark - specialist în producție, în design bucătării și vânzare de mobilier.
Intarzia & Castor13.06.2019545 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/06/bucataria-roma.jpg

Ce trebuie să știm despre dumneavoastră?

Cunosc în mod personal, de 20 de ani activitatea companiei At-x. De asemenea, am fost furnizor și cumpărătorul produselor, prin showroom-ul meu de mobilier de bucătărie. În acest fel cunosc produsele, precum și nevoile și problemele tâmplarilor pe segmentul de mobilier. Prin reînnoirea și strategia de dezvoltare a companiei, consider că voi oferi un răspuns satisfăcător nevoilor partenerilor noștri.

Care sunt experiențele recente? Care credeți că sunt avantajele și care sunt dezavantajele din viața companiei dvs.?

Cred că At-x are un mare potențial. Nu mulți producători oferă servicii prompte. Vindem majoritatea produselor noastre direct din depozit, nu
trebuie să calculăm timpul de producție. Dispunem de un portofoliu avantajos al furnizorului, colaborăm cu cei mai mari producători din
Europa pe care ne putem baza. De asemenea, avem o experiență semnificativă în vânzarea fronturilor/ușilor de mobilier pe linii de lemn și MDF.
Prin urmare, zonele care urmează să fie dezvoltate sunt foarte clare pentru mine. Diversificăm gama actuală de uși din lemn, cu forme mai moderne. Stilul clasic, rezistent în timp este un atuu pentru noi, însă trebuie să satisfacem cerințele trendului actual de pe piață. Serviciile de tratare a suprafețelor au devenit complexe și diverse: pe viitor ne concentrăm să satisfacem nevoile clienților și să “colorăm” paleta. Lucrăm de asemenea la mărirea capacității stocului. Clienții noștri știu exact că datorită comenzilor ridicate, există din anumite modele/mărimi, lipsă temporară de stoc. Se întâmplă să avem mai multe comenzi mari, solicitând aceleași dimensiuni, aceeași tip de ușă, în același timp. Ne vom da silința să răspundem cu succes și acestei provocări. De fapt, acesta este unul dintre marile avantaje ale companiei noastre: nu există timp de producție, avem stoc disponibil!

 

Produse noi?

În plus față de fronturile din lemn, ne axăm și pe linia MDF: oferim modele vopsite, infoliate și acrilice la prețuri foarte accesibile. Datorită liniei noastre automatizate de tratare a suprafeței, oferim o gama variată de culori, și noi tipuri de uși, care sunt deja disponibile. În plus față de culorile de bază, am inclus de asemenea, alb, aur și argint antichizat. Mostrele/modelele, sunt oferite tuturor clienților noștri la jumătate de preț.

 

Depozit Central: H-2840 Oroszlány, Dózsa Gy. út 29.
România: sabousilviu@ymail.com
Telefon: +40-730-608881, www.at-x.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!