EvenimenteNu ratați ultimele spații de expunere disponibile la MOBILA EXPO 2020!

Cei mai importanți jucători din industria mobilei își dau întâlnire și în 2020 la MOBILA EXPO, care se va desfășura în perioada 2-5 aprilie, la ROMEXPO!
Intarzia & Castor03.03.2020536 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/03/mobila-expo.jpg

 

Mobila românească de cea mai bună calitate, la preț de producător, se află pe un trend ascendent în preferințele consumatorilor autohtoni. Cei mai importanți jucători din industria mobilei își dau întâlnire și în 2020 la MOBILA EXPO, care se va desfășura în perioada 2-5 aprilie, la ROMEXPO!

Nu ratați ultimele spații de expunere disponibile! Aveți șansa de a prezenta vizitatorilor soluții inovatoare de amenajare a spațiilor de locuit sau comerciale, în tendințele definitorii pentru anul 2020: obiecte de mobilier din materiale naturale, precum lemnul sau piatra, piese vintage de decor sau mobilier cu un design digital futurist, dar și piese din colecțiile trecute, la prețuri promoționale.

MOBILA EXPOTârgul de mobilă cu vânzare este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM) și se află anul acesta deja la a 6-a ediție.

Antreprenorii din industria mobilei din România au nevoie de o manifestare expozițională care să le răsplătească eforturile permanente de a produce piese de mobilier de calitate, accesibile tuturor consumatorilor, folosind în același timp materiale durabile cu un impact minim asupra mediului înconjurător.

Retrospectiva MOBILA EXPO 2019
⇒ 38 firme expozante
⇒ 2.700 mp suprafață expozițională
⇒ 16.000 de vizitatori (la toate târgurile din perioada 14-17 martie 2019)

Ce ne propunem la ediția din 2020?
⇒ peste 50 de firme participante
⇒ 3.000 de mp suprafață expozițională
⇒ 16.500 de vizitatori (la toate târgurile cu tematică home & deco din perioada 2-5 aprilie)

MOBILA EXPO 2020 își dorește să stimuleze dialogul între potențiali parteneri, mai ales că afacerile mici și creative din domeniu au nevoie de sprijinul giganților pieței pentru a se impune și a-și crea propriul portofoliu de clienți, să creeze debateri constructive între concurenții direcți sau indirecți și să ajute companiile să primescă feedbackul utilizatorilor produselor de mobilier pe care le produc.

MOBILA EXPO este un eveniment de succes pentru antreprenorii din industrie. 97% din expozanții MOBILA EXPO 2019 intervievați au negociat în cadrul târgului noi contracte de afaceri și 93% din ei au lansat noi produse.

Expuneți la MOBILA EXPO 2020 și bucurați-vă de beneficiile participării!

Și nu uitați: în perioada 2–5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO, se desfășoară cinci manifestări cu tematică home & deco: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I. Cu alte cuvinte, veți avea șansa de a vă prezenta produsele unui flux mare de vizitatori, atât celor interesați direct de reamenajarea căminului, cât și celor care vor migra din târgurile cu tematică complementară.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Mai multe detalii găsiți pe www.mobila-expo.ro

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!