RevisteleOferta de promovare ON-LINE

Dorești să te aflii în topul celor mai vizitate companii pe spațiul virtual? Încearcă una dintre ofertele de promovare on-line, și prinde ocazia de a intra în contact cu noi clienți.
Intarzia & Castor02.11.20184994 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/11/tablett_laptop-site.jpg

Dorești să te aflii în topul celor mai vizitate companii pe spațiul virtual? Încearcă una dintre ofertele de promovare on-line, și prinde ocazia de a intra în contact cu noi clienți.

Optimizează planul tău de marketing existent, cu una dintre ofertele on-line:

 

Postare banner billboard

 

Detalii: Bannerul bilboard are dimensiunile de 376×252 pxl pentru desktop și 270×180 pxl pentru mobil. Poziția bannerului este pe coloana de afișare din partea dreaptă a ecranului și este vizibil pe Home și sub toate categoriile existente pe durata unei săptămâni (sau pe durata contractului).

Comandă

Postare bannner headline

 Detalii: Bannerul headline (în antet) are dimensiunea de750x240 pxl pentru desktop și 240×77 pxl pentru mobil. Postarea bannerului se face timp de o lună pe partea superioară a paginii și este vizibil pe Home și sub toate categoriile existente, fiind permutabil la fiecare click.

Comandă

Postare articol PR

 

Detalii: Articolul se postează la o singură categorie la alegere, pe o durată nelimitată, și va fi vizibilă pe Home, în prima zi de postare. Articolele care conțin ”noutăți în premieră”, vor fi postate în categoria corespunzătoare tematicii și în plus, timp de o săptămână, vor fi incluse în categoria ,,În trend”, cu afișare permutabilă și vor apărea pe Home în prima zi de postare.

Comandă

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!