EvenimenteParteneri noi si promoții de la Nika Utilaje la BIFE-SIM

Soluții complete pentru industria lemnului – de la circulare la Industry 4.0 la BIFE-SIM
Intarzia & Castor03.10.2019716 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/10/Bife-tag-logo.png

 

” Încă un an, încă un târg BIFE-SIM de succes! Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat standul și furnizorilor care ne-au susținut. Au fost patru zile intense, pline de oferte promoționale, demonstrații tehnice și soluții personalizate. Reacțiile au fost unanim pozitive la amenajarea standului nostru, unde am expus o gamă completă de utilaje, de la circulare la CNC-uri complexe la programe software de proiectare mobilier.

Partea cea mai bună? Ofertele promoționale BIFE-SIM sunt valabile până pe 15.11.2019

Târgul a venit cu mai multe vești bune. În primul rând, am început colaborarea cu Altendorf în România. Producătorul german, faimos pentru calitatea utilajelor sale, a avut încredere în echipa Nika Utilaje pentru extinderea operațiunilor în țara noastră.

fierastrau-circular
Standul Nika Utilaje de la BIFE-SIM 2019

În același timp, în cadrul târgului BIFE-SIM am inaugurat noua colaborarea cu Incomac, producătorul italian de sisteme de uscare. Cu o experiență de peste 40 de ani, ei sunt renumiți pentru complexitatea și adaptabilitatea utilajelor sale. Această colaborare a început la târgul Ligna 2019 și suntem siguri că va fi una avantajoasă pentru clienții noștri, care vor avea acces la cele mai noi soluții în domeniu.

nika-utilaje
Standul Incomac de la Ligna 2019

Am făcut demonstrații complete la noi în stand: de la design la tăiere, la asamblare. Mai exact, am proiectat în software-ul Cabinet Vision mai multe piese de mobilier, pe care le-am transmis automat către CNC-ul de Nesting Masterwood prezent în stand, ulterior piesele de PAL fiind foarte ușor de asamblat de către tehnicienii Nika Utilaje. Aceasta este puterea Industry 4.0.

nika-utilaje
Demonstrație de proiectare mobilă live în Cabinet Vision la BIFE-SIM

Parteneriatul cu Hexagon Production Software, dezvoltatorul Cabinet Vision, este unul foarte apropiat datorită experienței tehnice a ambelor echipe. Așadar, mereu putem să oferim clienților noștri cea mai bună soluție pentru ei. Mai mult decât atât, am devenit dealerul exclusiv în România al programului Alphacam, produs tot de compania americană. Alphacam este liderul mondial pentru soluții de tip CAM pentru programarea CNC-urilor de până la cinci axe. Fiind un software util & ușor de folosit, a simplificat producția pentru foarte multe fabrici din jurul lumii prin automatizarea proceselor și generarea căilor complexe de lucru pentru utilaje. ”

nika-utilaje
Adrian Broșiu – directorul de Vânzari Nika Utilaje – alături de reprezentații Hexagon Production Software Europe

patru zile intense, pline de oferte

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!