DesignPatul cu proiector, spune și știrile

O echipă de designeri milanezi a prezentat un pat ”smart” care poate constitui un pretext perfect pentru a petrece timpul în ea toată ziua…
Intarzia & Castor13.12.2019773 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/hibed2.jpg

 

Patul Hi-Bed conceput de Hi-Interiors ne vrăjește din prima clipă. Responsabil pentru design, a fost un arhitect italian cunoscut, Fabio Vinella.

Patul are un desing suplu în stil am putea spune, minimalist, dar posibilitățile de care dispune acest pat sunt la maxim. Nimic nu lipsește din tot ceea ce așteptăm de la un pat dar are și multe plusuri pentru relaxare.
Are încorporat un proiector 4K și un ecran de proiecție care apare sau se retrage la nevoie. Pentru efectul de cinema cât mai autentic, chenarul patului dispune de boxe încorporate care se cuplează la proiector dar se pot utiliza și individual pentru ascultare de muzică.

Patul HiBed are și un sistem de lumini care se pretează excelent pentru citit iar noaptea ajută la orientare. Patul totodată deservește nu doar confortul nostru, are grijă și de sănătatea noastră.
Cu ajutorul unei aplicații patul monitorizează somnul, întocmește statistici, urmărește temperatura, calitatea aerului și greutatea corporală. Dimineața ne trezește cu un semnal sonor inteligent, și ne informeză despre știrile de actualitate respectiv starea vremii.

Prețul patului Hi-Bed deocamdată nu este cunoscut dar prima versiune a patului se vinde la cca 11 milioane de forinți.

 

Sursă articol, foto: faipar.hu

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!