Produse-de-topPerfecțiunea. Laitmotiv în tot ceea ce facem

Selectăm materia primă după criterii stricte, dezvoltăm produse pentru clienți exigenți și le fabricăm cu precizie maximă.
Intarzia & Castor07.05.2019564 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/04/holzindustrie.jpg

 

Produsele noastre din lemn nu sunt întotdeauna la vedere, însă pot fi găsite peste tot în lume. Ele sunt încorporate în interiorul altor structuri. Obiectivul nostru este perfecțiunea în tot ceea ce facem.

Perfecțiune în lanțul de producție

Totul începe de la selectarea buștenilor din pădurile gestionate durabil din care se obțin produse de înaltă calitate printr-un proces de prelucrare în care se utilizează cea mai avansată tehnologie. Fiecare piesă de lemn este analizată individual pentru a-i cunoaște cu precizie proprietățile. În fiecare an, în fabricile noastre de cherestea, se sortează până la 60 de milioane de piese. Materia primă este utilizată în proporție de 100%. Toate produsele secundare se supun unei prelucrări ulterioare sau se utilizează pentru producerea de energie verde.

 

Furnizor net de energie produsă sustenabil

Din coaja bușteanului și biomasă producem în centralele noastre mai multă energie decât este necesar pentru funcționarea fabricilor noastre. Datorită acestui bilanț energetic pozitiv, suntem un furnizor net de energie din surse regenerabile. În acest mod, nu doar că ne aprovizionăm cu energie propriile fabrici, dar suntem capabili să punem la dispoziție suficientă energie electrică pentru aprovizionarea unui oraș mic.

 

 

 

Perfecțiune în prelucrare

Automatizarea la cel mai înalt nivel și utilajele de ultimă generație garantează procese de producție cu minime marje de toleranță. Controlul calității, efectuat cu regularitate în toate fabricile noastre, garantează un nivel maxim de calitate.

 

Perfecțiune în deservirea clienților

Obiectivul nostru este clar: îndeplinirea așteptărilor clienților. Realizarea acestui obiectiv până la ultimul detaliu este sarcina echipei noastre de vânzări, căreia îi plac provocările, întrucât, în urma colaborării cu partenerii noștri, dezvoltăm idei și produse inovatoare.

Mai multe informații la www.schweighofer.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!