ExpowoodPiher, o companie din Spania la Expowood

Ediţia 2019 a Expowood Ateliere a adus o companie de renume internaţional printre expozanţi. Este vorba despre compania spaniolă Piher, aflată pentru prima dată la evenimentul organizat de Imageline.
Intarzia & Castor20.06.2019562 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/06/Piher3.jpg

 

 

Fondată ca o companie de familie în 1957, Piher este specializată în proiectarea și fabricarea de unelte de prindere. Produsele de creaţie spaniolă sunt de înaltă calitate și sunt destinate unui sector profesionist riguros, care necesită atât fiabilitate, cât și durabilitate. Compania este prezentă pe toate cele cinci continente, iar uneltele gândite şi create de spanioli au ajuns în zeci de ţări, printre care şi România.

 

 

 

„Am venit la Expowood Ateliere pentru că vrem să ne dezvoltăm pe piaţa din România, unde momentan avem puţini clienţi şi ştim că avem potenţial de mai mulţi. Suntem pe cale să deschidem un depozit în Ungaria şi în acest fel sperăm să oferim servicii de înaltă calitate și clienţilor români, dar şi din Spania, aşa cum am făcut şi până acum. Suntem pentru prima dată la această expoziţie, este prima experienţă şi sperăm să avem rezultate pozitive astfel încât să revenim şi în acest fel să dezvoltăm portofoliul de clienţi din România”, a spus Javier Federico Quintero, reprezentant Piher.

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!