RevistelePosibilități de promovare în revista Intarzia&Castor – varianta print

Clienților noștri le oferim diferite posibilități de promovare pentru varianta PRINT – în revista Intarzia&Castor – publicație lunară, de specialitate din industria producerii de mobilier și produse din lemn. Prin paginile revistei Intarzia&Castor, clienții găsesc o modalitate sigură de a menține prezența constantă pe piață, și sporirea vizibilități în rândul jucătorilor din industria lemnului. Oferta constă în: Reclame standard: reprezintă cea mai semnificativă formă de promovare, având un impact vizual puternic, fiind disponibile în format...
intarzia10.09.20181914 min

Clienților noștri le oferim diferite posibilități de promovare pentru varianta PRINT – în revista Intarzia&Castor – publicație lunară, de specialitate din industria producerii de mobilier și produse din lemn. Prin paginile revistei Intarzia&Castor, clienții găsesc o modalitate sigură de a menține prezența constantă pe piață, și sporirea vizibilități în rândul jucătorilor din industria lemnului.

Oferta constă în:

  • Reclame standard: reprezintă cea mai semnificativă formă de promovare, având un impact vizual puternic, fiind disponibile în format A4, A5 și A6, full color, cu poziționare preferențială sau random, în funcție de necesitățile și bugetele alocate.
  • Reclame neconvenționale: aplicate pe coperți, pe cant, poziționate pe pagina editorială, înserieri nebroșate, etc. Aceste forme de promovare joacă au rol important în captarea atenției și atragerea potențialilor cumpărători.
  • Articole de promovare: sunt acele ARTICOLE de prezentare – advertoriale, contra-cost, prin care clienții au posibilitatea de a prezenta produse/tehnologii/soluții, care se leagă prin conținutul lor de rubrica prestabilită (Inno-tech și Digi 4.0). Conținutul articolului este trimis de clienți și este tehnoredactat de editură, după grafica prestabilită, care să corespundă imaginii revistei, adică text cu prezentare și ilustrat cu 2-3 fotografii.
  • Articole PR: sunt articole/reportaje/interviuri realizate la solicitarea clientului, cu ocazia unui eveniment, redactate de jurnaliștii colaboratori prin efectuarea vizitelor la client/eveniment, pe baza informațiilor adunate la fața locului și a interviurilor realizate cu această ocazie. Publicarea lor se face într-o singură ediție, cu poziționare pe una sau mai multe pagini, cu menționarea companiei/antreprenorului gazdă. Aceste tipuri de articole intră sub rubricile Eveniment și Interviu și vin în completarea și susținerea activității de marketing a clienților noștri pentru prezentarea companiei și promovarea brandului. Această solicitare este contra-cost.

 

SOLICITĂ OFERTA!

 

 

Pentru posibilitățile de promovare în varianta ON-LINE, apasă aici

 

intarzia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!