EvenimentePuternic – fără cablu – Noul polizor unghiular cu acumulator AGC 18 de la Festool

Membru în gama de aparate Festool de 18 volţi: noul polizor unghiular cu acumulator AGC 18 impresionează prin robusteţea şi ergonomia perfecte pentru operaţiile de debitare.
Intarzia & Castor29.08.20191276 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/08/Boritokep_01.jpg

 

„Cu noul AGC 18 oferim o sursă de alimentare cu acumulatori, care stabileşte noi standarde atât în ceea ce priveşte robusteţea, cât şi ergonomia sa extraordinară. Noul polizor unghiular cu acumulator este adecvat pentru dulgheri, tâmplari şi zugravi deoarece, cu ajutorul acestuia, se pot efectua lucrări de tăiere şi şlefuire uşoară fără cablu pe şantier”, afirmă José Kunze – dulgher calificat şi specialist în aplicaţii la Festool. Detaliu inteligent: Arborele principal blocabil şi piuliţa de strângere rapidă permit înlocuirea rapidă şi fără scule a discului în timpul lucrului. AGC 18 este ideal şi în ceea ce priveşte caracterul ergonomic: Comutatorul de pornire/oprire este poziţionat perfect pentru operaţiile de debitare.

Fără perii, puternic şi durabil

Piesa de rezistenţă a noii scule AGC 18 este motorul EC-TEC fără perii şi fără necesar de întreţinere. Acesta este montat într-o carcasă complet închisă, care protejează motorul EC împotriva prafului infiltrat. De asemenea, sistemul electronic de comandă inteligent este montat într-o carcasă etanşeizată care previne pătrunderea prafului în interior. Rezistenţa la praf şi durata de viaţă utilă îndelungată în combinaţie cu oferta vastă Festool Service fac din AGC 18 o investiţie sigură.

Motorul impresionează prin pornirea silenţioasă şi a fost echipat suplimentar cu un sistem electronic de protecţie la suprasarcină. Siguranţa şi durata de viaţă utilă îndelungată sunt asigurate, de asemenea, de sistemul de protecţie împotriva repornirii, sistemul digital de monitorizare a temperaturii şi frâna de motor. Cu ajutorul acestor funcţii, utilizatorul poate controla mai bine maşina şi poate lucra mai sigur. De asemenea, practic: Viteza sculei AGC 18 poate fi reglată progresiv de la 4.500 până la 8.500 de rotaţii pe minut, ceea ce permite lucrul adaptat la structura materialului. Detalii inteligente, care conferă sculei AGC 18 un grad ridicat de robusteţe, şi durata de viaţă utilă îndelungată asigură economii pentru utilizator. Noul polizor unghiular cu acumulator va fi disponibil începând cu luna septembrie 2019 la distribuitorii de specialitate.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.festool.ro

 

 

 

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!