DigitalizareReduceri și oferte speciale de toamnă 2018, de la Felder România

În perioada septembrie-noiembrie 2018, poți achiziționa echipamente și utilaje Felder Gruppe, scule,  accesorii și consumabile, precum și seturi profesionale complete pentru prelucrarea lemnului la prețuri promoționale.
Intarzia & Castor14.11.20183484 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/11/foto-1-art_tehn_Catalog-oferte-speciale-toamnă-2018-Felder-Gruppe-România-opt-1.jpg

Reduceri și oferte speciale de toamnă 2018

Felder Gruppe România ți-a pregătit și în acest an oferte de neratat

Pentru că suntem #unprietendecalitate, ți-am pregătit și în acest an oferte de neratat care sigur te vor convinge să faci investițiile pe care poate ți le doreai de multă vreme. În perioada septembrie-noiembrie 2018, poți achiziționa echipamente și utilaje Felder Gruppe, scule,  accesorii și consumabile, precum și seturi profesionale complete pentru prelucrarea lemnului la prețuri promoționale.

Profită de ocazia ofertelor speciale de toamnă pentru a-ți dota atelierul sau fabrica de mobilă cu utilaje de top și echipamente unice în piață care te vor ajuta să crești productivitatea și să furnizezi produse de calitate clienților tăi, beneficiind de nivel maxim de precizie, siguranță, fiabilitate și ușurință în prelucrare.

Următorul pas pentru afacerea ta

Fă următorul pas în dezvoltarea afacerii tale alături de echipamentele industriale din gama Format-4. Vei produce mai mult, mai flexibil, mai precis, mai eficient!

Nu rata reducerile de preț la agregatele industriale pentru aplicarea cantului, la centre de prelucrare cu comandă numerică sau agregate pentru tăierea în pachet, și fă următorul pas în dezvoltarea afacerii tale alături de noi.

Soluții complete pentru afacerea ta la prețuri speciale

Oricare ar fi nevoia ta, noi sigur avem soluția pentru ea. Ți-am pregătit prețuri speciale la toată gama de utilaje necesare în cadrul unui proces tehnologic complet într-un atelier sau fabrică de mobilă.

Grăbește-te! Până la finalul lunii noiembrie, poți achiziționa utilaje din gamele Hammer și Felder – fierăstraie circulare, mașini de îndreptat și rindeluit, mașini de frezat, mașini combinate cu două sau cinci operații (MUT), mașini pentru aplicarea cantului la prețuri promoționale.

Scanează și răsfoiește cele 84 de pagini ale catalogului cu oferte speciale de toamnă 2018.

 

Te invităm să intri în contact cu consultantul de pe zona ta pentru a-ți oferi detaliile, soluțiile tehnice și de finanțare potrivite pentru afacerea ta: https://felder-gruppe.ro/echipa/. Telefon: 0731.335.337 | E-mail: felder@felder.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!