EvenimenteRestaurare – paşi spre afirmare, Etnovember 2019

Festivalul Etnovember, aflat deja în tradiţia culturală a Braşovului de mai bine de două decenii, şi-a deschis porţile în data de 16 noiembrie 2019.
Intarzia & Castor15.01.2020982 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/Expozitia-de-restaurare_2.jpg

 

Printre multe expoziţii de pictură, fotografie, grafică, design de mobilier, şi-a găsit locul bine-meritat şi expoziţia intitulată anul acesta Restaurare – paşi spre afirmare.

grup-restauratori
Grup de restauratori

Această expoziţie s-a dorit a fi un „triunghi” al implicării-restaurării-afirmării prin împletirea mai multor acţiuni: promovarea voluntariatului la tinerii studenţi şi masteranzi şi conştientizarea valorilor culturale naţionale, pasiunea de a restaura şi a reda publicului o părticică din istorie şi şansa de a demonstra ulterior că această activitate poate oferi oportunităţi de dezvoltare personală, de afirmare şi recunoaştere profesională.

 

obiecte-taranesti
Expoziția de restaurare

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 262/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

 

“Printre multe expoziţii de pictură, fotografie, grafică, design de mobilier, şi-a găsit locul bine-meritat şi expoziţia intitulată anul acesta Restaurare – paşi spre afirmare.”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!