EvenimenteRoEnergy: Doriți să vindeți energie în rețea ?

Începând din 2019, în premieră absolută, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea. Deja zilele precedente, au fost semnate primele contracte între prosumatori și distribuitor.
Intarzia & Castor18.02.2019385 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/Foto-RoEnergy.jpg

Doriți să vindeți energie în rețea ?

UNIC ÎN ȚARĂ:  Târgul Prosumatorilor RoEnergy România, 17-19.04.2019,

vă pregătește oferta de tehnologii !

Începând din 2019, în premieră absolută, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea. Deja zilele precedente, au fost semnate primele contracte între prosumatori și distribuitori, ceea ce înseamnă că, în prezent, există români care căștigă în urma vânzării de electricitate produsă pe acoperișul casei ori în curte.

Toate detaliile despre cum puteți deveni prosumatori le puteți afla de la singurul târg din Romania profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței, 313, în perioada 17-19 aprilie 2019.

De ce să vizitați Târgul RoEnergy ?

  1. Alegeți. În primul rând pentru că expoziția vă oferă șansa unică de a putea alege dintre zecile de echipamente și tehnologii puse la dispoziție de către companiile expozante provenind din Germania, Austria, Italia, Polonia, Ungaria și România.
  2. Înțelegeți. Timp de 3 zile, inginerii specializați pe panouri fotovoltaice, biomasă, pompe de căldură, automatizări și multe alte tehnologii vă vor explica cum vă puteți îmbunătăți radical performanțele energetice ale casei ori firmei dvs.
  3. Fructificați. Pentru toți participanții, evenimentul reprezintă un prilej excepțional pentru a vă întâlni cu investitori, autorități, experți, factori de decizie, mediul universitar, etc, la acest început de nouă piață.

Tematica evenimentului acoperă mai multe domenii: solar, fotovoltaic, energie geotermală, biomasă, cogenerare, soluții de încălzire, eficiență energetică, etc.

Parteneri Conferințe RoEnergy: Universitatea Politehnica București, PATRES, energiaTA, AREL, SUNE.

Intrare liberă pentru vizitatori

  • Expoziția poate fi vizitată fără taxă.
  • Înregistrări la Conferința Energia solară în România se pot efectua pe website-ul http://bucuresti.roenergy.eu/conferinte/temele-planificate.html

Cât costă un stand expozițional ?

Doriți să beneficiati de o poziție privilegiată a standului companiei dumneavoastră la Târg ? Cea mai bună opțiune este să vă rezervați  un stand. Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info(at)roenergy.eu ori marketing(at)roenergy.eu

Mai multe detalii pe http://bucuresti.roenergy.eu

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!