EvenimenteSalonul Internațional de Mobilă de la Milano

În 2019 între 9-14 Aprilie va avea loc cea de-a 58-a ediție a Salonului Internațional de Mobilă care se va desfășura la Milano. Acesta este unul dintre evenimentele de top ale industriei de profil, care se desfășoară în fiecare an, în luna aprilie în Milano, începând cu anul 1961.
Intarzia & Castor26.03.20191286 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/03/Salon-del-mobile-2-1.jpg

Evenimentul se desfășoară în același timp cu alte expoziții de marcă și anume Euroluce, EuroCucina și International Bathroom Exhibition, alături de International Furnishing Accessories Exhibition și Workplace 3.0.

Sursă foto – Salone del Mobile.Milano

 

Categorii de produse prezentate în cadrul Salonului Internațional de Mobilă de la Milano

Salonul Internațional de Mobilă de la Milano este împărțit în 3 categorii principale – Classic, Design și xLux. Stilul clasic pune accent pe modalitatea clasică de realizare a mobilierului, pe tradiție dar și pe cultură. Secțiunea de Design cuprinde produse care impresionează în special prin caracterul inovator, în timp ce categoria xLux cuprinde produse de lux, reinterpretate într-o manieră modernă, actuală.


Sursă foto – Salone del Mobile.Milano

 

Indiferent de categoria la care ne referim, toate obiectele incluse în cadrul expoziției reprezintă o însumare a unor calități deosebite, realizate prin tehnologii din cele mai variate, sub influența creatoare a designerilor de moment sau a unor producători cu tradiție.


Sursă foto – Salone del Mobile.Milano

 

Expoziția reunește an de an, peste 370.000 participanți

În plus, salonul reușește an de an să strângă un număr impresionant de vizitatori, veniți din toate colțurile lumii, pentru a afla care sunt ultimele tendințe în materie de design. În medie, în fiecare an, la Salonul Internațional de Mobilă de la Milano participă circa 370.000 de persoane. Produsele incluse în cadrul acestui eveniment vor beneficia de o suprafață de expunere (combinată pentru toate evenimentele) de circa 210.000 de metri pătrați și vor aduce în prin plan creațiile de moment ale celor mai importante 2.300 de companii din domeniu.


Sursă foto – Salone del Mobile.Milano

 


Sursă foto – Salone del Mobile.Milano

Bucurându-se de o participare numeroasă în fiecare an, Salonul Internațional de Mobilă de la Milano reprezintă de asemeni gazda a peste 5.000 jurnaliști italieni sau străini, dar și a 27.500 de vizitatori din rândul publicului larg în timpul weekendului.


Sursă foto – Salone del Mobile.Milano

 

Salonul Internațional de Mobilă de la Milano, the go-to destination pentru luna Aprilie

Gândit inițial ca o modalitate de a promova exportul italian de mobilă și accesorii, Salonul Internațional de la Milano a devenit în prezent un eveniment de marcă, unul dintre cele mai importante evenimente care setează tendințele pentru anul în curs.


Sursă foto – Salone del Mobile.Milano

Indiferent că vorbim despre designeri, artiști sau companii care activează în domeniu sau chiar de publicul larg, această expoziție reprezintă un eveniment care aduce laolaltă tradiția și inovația, clasicul dar și modernul, în diferite forme de exprimare artistice și este the go-to destination în Aprilie, în caz că vă aflați pe aproape.

 

Articol de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!