EvenimenteSerra și Wintersteiger, împreună la târgul BIFE-SIM

Care este cea mai rapidă cale de dezvoltare? Cauți în piață ce e mai bun și… îl cumperi! Aceasta este strategia Wintersteiger, producător european de top în industria utilajelor pentru lemn, metal și sporturi.
Intarzia & Castor08.11.2019254 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/11/borito-OK.jpg

 

Dar compania nu se limitează doar la achiziții de ordinul firmelor, ci aplică aceeași regulă și la capitolul resurse umane de valoare.

În premieră, compania germană Serra, recunoscută pentru producția de gatere mobile și staționare, a fost prezentă la târgul BIFE-SIM 2019 de la București la standul Wood Expert Industry. Aceasta a fost alături, bineînțeles, de Wintersteiger, societatea care a achiziționat-o la începutul acestui an.
Așadar, WINTERSTEIGER AG a achiziționat SERRA Maschinenbau GmbH în ianuarie 2019, completându-și astfel portofoliul cu producția de gatere mobile și staționare. De acum buștenii cu un diametru de până la 160 cm pot fi debitați cu gaterele Serra, iar apoi lemnului poate fi prelucrat pe mașinile de tăiat cu tăiere subțire Wintersteiger.
Despre achiziția Serra, strategia de afaceri Wintersteiger și colaborarea cu dealerul din România, societatea Wood Expert Industry, aflați mai multe din următorul interviu, realizat împreună cu cei doi reprezentanți ai companiilor, în cadrul târgului BIFE-SIM 2019 de la București.

Sunteți pentru prima dată în România?

Slava Filatov, Area Sales Manager la Serra Maschinenbau GmbH: Da, eu personal sunt pentru prima dată în România și sunt bucuros să fiu aici. Dar compania noastră vinde utilaje de câțiva ani pe piața românească. Avem clienți foarte buni aici, mai ales că noi ne adresăm producătorilor de clasă medie, nu de nivel industrial. Iar clienții noștri sunt mulțumiți pentru că mașinile noastre sunt puternice.

Interviul complet o veți găsi în revista Intarzia&Castor nr.260/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Articol de Alexandra Irimiea

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!