ExpowoodSisteme de șlefuit profesionale de la Ambitec Prim

Sisteme de şlefuit profesionale şi maşini de prelucrarea lemnului sunt produsele care au adus zeci de clienţi interesaţi de soluţii inovative la standul companiei Ambitec Prim, aflată pentru prima dată la Expowood Ateliere.
Intarzia & Castor24.06.20191102 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/06/Ambitec.jpg

 

 

 

 

Ambitec Prim este o firmă cu capital românesc, specializată în comercializarea de sisteme de șlefuit profesionale, mașini noi și second, tehnologii specifice industriei prelucrării lemnului.

„Venim în întâmpinarea tuturor clienţilor din domeniul prelucrării lemnului cu o gamă de produse de înaltă calitate şi precizie. Majoritatea contactelor pe care le-am avut aici sunt cu firme noi, câţiva au fost dintre clienţii cu care deja colaborăm. Avem posibilitatea să oferim soluţii particulare, pentru că foarte multe persoane se confruntă cu probleme particulare, încercăm să personalizăm produsele, avem o gamă diversă, la fel şi soluţii pe măsură. Vrem să ne întoarcem şi la anul, avem protenţial de promovare aici, putem oferi răspunsuri la problemele care pot apărea, mai ales în procesul şlefuirii lemnului”, a declarat Dumitru Ambrosi, reprezentant Ambitec Prim.

Mai multe detalii la  www.ambitec.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!