Produse-de-topSoluții de aplicare cant pentru ateliere de producție mobilier

 C.E.H.I.S.A., acronim pentru Construcciones Españolas Herramientas Industriales, S.A. este o companie din Barcelona, Spania, cu o experiență de 50 ani exclusiv în proiectarea și fabricarea utilajelor pentru aplicarea cantului.
Intarzia & Castor06.05.2019583 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/05/WWSCompactPCS_fata.jpg

Soluțiile oferite se adresează producătorilor de mobilier din panouri înnobilate (PAL, MDF etc.), tehnologiile fiind adaptate pentru orice formă de organizare, fie acestea ateliere mici sau entități industriale prin gamele de utilaje în portofoliu: Mycro, Flexy, Compact și Compact PRO și Avant.

Fabrica cu suprafața de 7.900 m² include toate ciclurile de producție, de la prelucrarea și transformarea metalului în elemente constructive la faza de asamblare și testare.

Mașina pentru aplicat cant pe drept COMPACT PCS

 

Seria Compacts S reprezintă gama profesională de mașini pentru aplicat cant a producătorului spaniol de mașini de cant C.E.H.I.S.A., înglobând cele mai noi tehnologii în industrie.

Utilajele din seria COMPACT S pot fi echipate cu toate grupurile de prelucrare și finisare în funcție de profilul și nevoile clienților. În afară de configurația completă, utilajul acesta poate fi dotat opțional cu funcții pentru reglarea electrică a grupurilor prelucrare și activare / dezactivare pneumatică a grupurilor de finisare.

 

Grupuri de prelucrare:

Unitate de frezare

 

Unitate pentru rotunjit colțuri


Grupuri de finisare:

Dispozitiv de pulverizare

Unitate de polișare

Ticling pentru rază

 

Mai multe informații la www.lemn-pal.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!