ExpowoodSoluții de încălzire și noi modele de șeminee HOXTER

Compania PEFOC, a adus la Expowood o gamă variată de șeminee
Intarzia & Castor26.04.2019384 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/04/Pe-Foc53SPD_7008-1.jpg

 

 

Compania PEFOC a adus la Expowood o gamă variată de șeminee venind astfel în sprijinul și în întâmpinarea vizitatorilor expoziției cu soluții de încălzire viabile și cu noi modele de șeminee și alte alternative termice și produse, dintre care amintim:

 

  • Gama de șeminee HOXTER, care este gama de top a focarelor, construite pentru cei care își doresc ce e mai bun de la un șemineu;

 

 

  • Gama de șeminee standard pe lemne, care cuprinde atât focare șamotate, cât și focare din fontă. De asemenea, aveau expuse modele cu sticlă standard (dreapta), dar și modele ultra-moderne cu sticlă pe colț sau cu mai multe laturi de sticlă.

 

 

  • Termoșemineul – alternativă la central termică clasică, așa numitul șemineu tip centrală, care se poate ocupa de încălzirea întregului cămin, dar și a apei menajere din casă.

 

 

  • Au avut expus și un stand de grile care se atașează construcției incintelor de focar, tipurile și modelele fiind de diferite formate și dimensiuni.

 

 

  • De asemenea, pentru cei care locuiesc la bloc, au prezentat noi metode și șeminee decorative, care se pretează amplasării în apartamente sau spații mici.

 

 

Au oferit consultanță în alegerea de șeminee și accesorii pe întreg parcursul târgului și așteaptă în continuare întrebările dvs. pe adresa de mail: contact@pefoc.ro

 

 

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!