DigitalizareSoluții tehnologice de finisare de Wood Expert Industry

Giardina Finishing produce și comercializează instalații pentru vopsirea lemnului, și este pe cale să omologheze o tehnologie de finisare super-mată pentru industria de mobilier și construcții.
Intarzia & Castor11.02.2019722 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/02/Foto-2-eccimeri-Xylexpo-2018.jpg

Ca reprezentant al Giardina Group în România, vă supunem atenției ultima inovație în domeniul finisajului. Este vorba de finisaje supermate, foarte rezistente la agresiuni mecanice (loviri, zgârieri, trafic super-intens, etc.).

Produsul a fost fabricat în 4 exemplare și este testat în vederea obținerii patentului de fabricație! Produsul este omologat și există deja 7-8 contracte încheiate cu livrări în urmatoarele luni !

Giardina Finishing produce și comercializează instalații pentru vopsirea lemnului, cum ar fi vopsirea panourilor, ușilor și ferestrelor, profilelor, mobilierului montat sau pieselor tridimensionale, parchetului sau a materialelor pentru construcții etc., cu o gamă de mașini și instalații care garantează o productivitate ridicată, flexibilitate și calitate a componentelor vopsite, cu un impact redus asupra mediului.

Protecția mediului este una dintre principalele preocupari ale companiei Giardina, fapt demonstrat de succesul sistemelor de vopsire cu UV și de introducerea sistemului MOS cu microunde pentru uscarea vopselelor pe bază de apă. Cea mai recentă inovație tehnologică Giardina Finishing este cuptorul ZERO GLOSS, care permite obținerea finisajelor super mate cu rezistențe chimico-mecanice, în mod clar superioare fi nisajului tradițional.

Wood Expert Industry
Tel: 021.330.03.43
office@woodexpert.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!