EvenimenteStandurile ”come-in” de la Bife-SIM 2018

Târgurile, expozițiile și evenimente de profil din viața companiilor de specialitate îndeplinesc mai multe roluri în dezvoltarea și promovarea ofertelor din portofoliu.
Intarzia & Castor23.11.20181103 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/11/IMG_6877.jpg

Târgurile, expozițiile și evenimente de profil din viața companiilor de specialitate îndeplinesc mai multe roluri în dezvoltarea și promovarea ofertelor din portofoliu.

De fiecare dată, publicația noastră încearcă să aducă în prim plan cele mai noi tehnologii din industria lemnului,să ofere informații cum și unde să găsesc cele mai variate și avantajoase oferte, dar merită să ne ocupăm puțin și de imaginea de ansamblu, cum arată standurile lor, care este elementul reprezentativ, sau poate o culoare? Am adunat câteva fotografii cu standurile companiilor care au expus la Bife-SIM – de fapt, o frântură din multitudinea de expozanți, care și-au dat silița să aibă un stand nu doar estetic, ci și funcțional. Adică să fie cât mai accesibil vizitatorilor, aceștia să vadă cât mai multe lucruri interesante chiar de pe culoar, aspecte menite să ”atragă” câți mai mulți curioși pe stand.

Cu siguranță, sectorul de mobilier permite o amenajare luxoasă a standurilor și foarte plăcut ochiului, dar și partea de mașini și echipamente au acel farmec de care omul profesionist este ”vrăjit” și își dorește cu ardoare să cumpere mașina sau un anume produs.

Vizitatori la standul EET, București, Bife-SIM, 2018

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!