Produse-de-topStartCUT — o gamă nouă de pânze panglică Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă nouă de pânze panglică fabricate din oțel carbon, care combină prețurile reduce cu performanța mid-range. Astfel, StartCUT devine cea mai convenabilă pânză din gama oferită de companie.  
Intarzia & Castor11.05.20203833 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/05/main-banner-blades-1.jpg

 

 

Pânzele StartCUT reprezintă noutatea din gama de pânze panglică oferită de Wood-Mizer, care include de-asemenea gama populară SilverTIP, gama cea mai bine vândută DoubleHARD, gama de înaltă calitate MaxFLEX și pânzele panglică specializate BiMETAL, RazorTIP și Vortex.

Pânzele StartCUT sunt fabricate din oțel carbon, cu o atenție specială acordată calității și respectării unui standard ridicat în ceea ce privește parametrii tehnici. Aceste pânze de fierăstrău și retăiere sunt vândute cu dinții căliți prin inducție, ceaprăzuiți și ascuțiți. Gama StartCUT devine astfel în prezent una dintre cele mai economice pânze de pe piață, putând fi achiziționate la prețuri competitive și asigurând rezultate de tăiere calitativă.

“Există un grup vast de clienți a căror opțiune este influențată de costurile pânzei. StartCUT este cea mai bună pânză în acest caz. Pânzele StartCUT a fost testate în multe țări și s-au dovedit a îndeplini așteptările clienților”, afirmă Krzysztof Kropidlowski, director de vânzări al Wood-Mizer Industries, Polonia.

Noul logo al pânzelor StartCUT:

Pânzele StartCUT sunt disponibile pentru comandă în Europa. Contactați biroul local al Wood-Mizer pentru a obține o ofertă.

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!