EvenimenteSuprafață și cant – Finisare cu o singură trecere

Roboți pentru încărcare și pentru preluarea din stivă a piesei de prelucrat la Ecolor în Cluj-Napoca, România.
Intarzia & Castor19.09.2019292 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/3-ok.jpg

 

În ciclu automat, formarea canturilor, profilarea canturilor și acoperirea acestora, precum și laminarea ulterioară a suprafețelor și a canturilor, sunt perfect coordonate.

Într-un strâns parteneriat cu producătorul român de mobilier Ecolor, o filială a companiei suedeze Gylensvaans Möbler, Rober Bürkle GmbH din Freudenstadt și Wehrmann Holzbearbeitungsmaschinen GmbH & Co. KG din Barntrup au realizat un proiect deosebit de laminare 2D. Tehnologia de laminare reprezintă un element fundamental cu tradiție în gama de produse de la Freudenstadt. În cadrul aplicațiilor industriale pentru industria de mobilier, atenția se îndreaptă asupra sistemelor cu două fețe, cu lățimi de prelucrare de 1,30 până la 2,60 de metri și o viteză de prelucrare de până la 60 de metri pe minut. Bürkle oferă lanțul complet de proces, inclusiv componentele de manipulare, în mai multe clase de performanță. Tehnologia de laminare de la Bürkle este una modulară, putându-se utiliza toate tipurile de adezivi, precum cei uretanici, cei cu topire la cald și PVAC. Cu toate acestea, soluțiile de laminare de la Bürkle, s-au concentrat până acum doar asupra laminării suprafețelor.

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor 259/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!