Evenimente#TCIC 2019, platformă de idei și inovație de pe patru continente

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania reprezintă o permanentă sursă de inspirație pentru noi afaceri, noi dezvoltări și colaborări între antreprenori și instituții de pe patru continente în domenii diverse
Intarzia & Castor21.01.20201432 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/TCIC_2019.jpg

 

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania a ajuns la cea de-a V-a ediție și s-a desfășurat între 18 și 20 septembrie la Cluj-Napoca.

Deschiderea conferinței a avut loc pe 19 septembrie, însă pe 18 și pe 20 au fost organizate o serie de evenimente paralele. Mai întâi s-a desfășurat conferința de specialitate „SYNERGY: IN-NOVATION AND NEW BUSINESS”, iar în ultima zi, pentru a promova parteneriatele internaționale, a fost organizate sesiuni de matchmaking, întâlniri de afaceri între participanți C2C și B2B cu sprijinul rețelei Enterprise Europe Network. Până în prezent, conferința a avut peste 1.200 de participanți și peste 200 de vorbitori în edițiile anterioare, oferind mai bine de 500 de oportunități pentru conectarea antreprenorilor și a întreprinderilor din întreaga lume, în timpul sesiunilor de matching.

TCIC

 

Articol de Alexandra Irimiea

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 262/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

 

“Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania a ajuns la cea de-a V-a ediție și s-a desfășurat între 18 și 20 septembrie la Cluj-Napoca.”

Intarzia & Castor

One comment

  • palzsuzsanna1961

    21.01.2020 at 12:33 pm

    Conferinta organizata de Cluster Mobilier Transilvan

    Reply

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!