DesignTendințe la Imm Koeln: limitele dintre interior și exterior sunt estompate

În încercarea de a găsi spațiu de locuit suplimentar, terasa și grădina devin din ce în ce mai importante și sunt transformate în al doilea living
Intarzia & Castor12.12.2019422 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/OK-2-2.jpg

 

Aici, nu numai limitele spațiale devin estompate. Ca urmare a tendinței „Interior – Exterior”, mobilierul de azi rezistent la intemperii nu numai că pare că provine din camera de zi, ci este folosit și acolo!

Materialele elegante și textilele de înaltă tehnologie fac posibilă utilizarea acestora și în interior.
O diferență estetică este greu de recunoscut în segmentul prețurilor superioare, iar în cazul noului mobilier interior/exterior, confortul de utilizare atinge tot mai des niveluri similare.

În ultimii ani, un număr tot mai mare de designeri s-au bucurat să inventeze și să modeleze produse exterioare originale, la modă. În consecință, nenumărate furnizori în aer liber apar în lumea interioară pură la Imm Koeln.
Echipa spaniolă de proiectare MUT va oferi un nou impuls pentru tendința „Indoor – Outdoor” cu designul lor vizionar „A la Fresca” pentru ediția 2020 a „Das Haus” din Sala 3.1.

Sursă articol, foto: ambista.com

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!