Condiții și termeni de abonare

În lunile de sfârșit de an 2018, se rebranduiește platforma digitală a revistei Intarzia www.intarzia.ro și se lansează varianta digitală a revistei Castor www.revistacastor.ro . Cu această ocazie și revista tipărită sub denumirea de Intarzia&Castor, începând din 2019, se va separa și vor porni pe un nou drum fiecare, vor fi editate bilunar cu alternanță și vor avea o nouă politică de distribuire. Astfel revista tipărită Intarzia, adresându-se publicului iubitor de interioare din lemn sau din derivate din lemn va apare în lunile ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie iar revista Castor se va adresa celor cărora le place lucrul cu lemnul și apreciază ambientul cu mult verde, va apare în lunile februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie.

Edițiile tipărite se vor trimite regulat pe bază de abonamente, respectând solicitările exprimate de cititori:

  1. Revista Intarzia
  2. Revista Castor

Abonarea la revista Intarzia puteți face pe platforma www.intarzia.ro , la revista Castor pe platforma www.revistacastor.ro și la ambele reviste la oricare din platforme. Abonamentul la oricare din revistă vă oferă ,,gratuit,, drept de utilizare a platformei respective și vă va deschide un profil personalizat unde veți putea beneficia de serviciile oferite de redacția Imageline, click aici

Procedeul de abonare

Pentru a încheia un abonament print la una din reviste accesați oferta de mai jos, completați și comandați. Prin manifestarea voinței de abonare ia ființă contractul de abonament. Condițiile și termenii generali de abonare trebuie acceptate pentru validitatea contractului.

Facturare

În urma manifestării de voință exprimată prin completarea talonului de abonare clientul juridic sau persoană fizică va primi factură fiscală pe loc la expoziții sau i se trimite o factură proformă în cazul trimiterii prin poștă sau factură definitivă în cazul abonamentului online pe baza căruia poate face plata abonamentului.

Durata contractului

Contractul intră în vigoare odată cu trimiterea talonului de abonament și expiră când abonamentul ajunge la termen iar abonatul dezice expres prelungirea acestuia.

Modalități de plată

Abonamentul poate fi plătit prin următoarele modalități:

  • În numerar la sediul editurii sau cu ocazia târgurilor ;
  • Prin virament bancar în contul: firmei Imageline srl deschis la BRD Odorheiu Secuiesc având nr. RO88BRDE210SV01481872100
  • Prin SMS, valoarea abonamentului apărând pe factura de telefonie.
  • On line prin card bancar menționat pe platformă

Executare

Editura va trimite revista începând cu luna următoare celei în care a fost plătit abonamentul. Din momentul plății abonamentului își ia fiintă obligația editurii de a trimite revista abonatului începând cu luna viitoare plății în fiecare a doua lună, până la data expirării abonamentului.

Prețul abonamentului

Prețurile afișate la secțiunea ,,Abonează-te,, sunt valabile până la data menționată, sunt  exprimate în ron și nu conțin tva. Asupra acestor prețuri se aplică TVA conform legislației în vigoare (5%)

Editura se obligă să mențină prețul revistei neschimbat pe toată durata abonamentului contractat.

În caz de prelungire a abonamentului se aduce la cunoștința abonatului prețul modificat, dacă este cazul, iar el trebuie să-și manifeste expres voința de prelungire în aceste condiții.

Studenților care prezintă carnetul de student la redacție beneficiază de o reducere de 50% din prețurile afișate valabile.

Costuri de expediere

Costurile de expediere pe teritoriul Românie, a revistei sunt incluse în prețul abonamentului.

În cazul în care abonatul cere expedierea în afara țării, aceste costuri vor fi adăugate la valoarea abonamentului.

Prelungirea abonamentului

Împreună cu ultimul exemplar al revistei la care abonatul a plătit prețul se trimite o atenționare cu privire la expirarea abonamentului și va fi anunțat și electronic prin trimiterea unui mail de înștiințare

În cazul în care abonatul dorește continuarea abonamentului va trebui să acceseze platforma digitală și să urmeze pașii de abonare. 

Dezabonare

Abonamentul plătit rămâne valabil până la expirarea sa. Editura Imageline își rezervă dreptul de a nu restitui valoarea abonamentului. În cazul în care abonatul nu mai dorește să continue are dreptul să solicite transferarea abonamentului la o altă persoană desemnată de el prin comunicarea intenție către redacție pe adresa de mail office@imageline.ro

Încetarea abonamentului

Abonamentul încetează prin ajungere la termenul de axpirarea a sa.

Termeni și condiții de utilizare date personale

Compania S.C. Imageline SRL – editorul revistei Intarzia și al revistei Castor, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. în scopul abonării la publicațiile tipărite, digitale și on line. Datele completate la adresa poștală de trimitere a revistelor vor fi dezvăluite Poștei Române cu scopul de a onora abonamentul solicitat.

Prin prezenta sunt de acord ca S.C. Imageline SRL să prelucreze datele completate și trimise prin platforma digitală. SC Imageline SRL se angajează să respecte ,,Politica de confidențialitate,, stabilită și postată pa această platformă link

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!