Produse-de-topTestează gratuit timp de un an un circular Felder la tine în atelier

„Următorul pas pentru afacerea ta” este noua campanie lansată de Felder Gruppe România în cadrul BIFE-SIM 2019.
Intarzia & Castor24.09.2019715 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/imagine-articol.jpg

 

De la un an la altul, experiența vizitatorilor în standurile Felder Gruppe România este tot mai interesantă și de bun augur pentru dezvoltarea afacerii lor. Anul acesta, Felder Gruppe România a expus peste 30 de echipamente pe care s-au realizat prezentări, probe și demonstrații de lucru, a organizat workshopuri pentru tehnologii de producție Craft 4.0 și Industry 4.0 și a lansat și campania „Următorul pas pentru afacerea ta”.

Ce înseamnă pentru tine următorul pas?

Să-ți crești producția? Să reduci erorile? Să obții calitate mai bună? Să-ți diversifici producția? Felder Gruppe România te ajută să-ți definești nevoile și apoi te invită să descoperi care sunt soluțiile cele mai potrivite pentru tine. Și pentru că cel mai bun mod de a experimenta următorul pas este să-l faci pur și simplu, Felder Gruppe România te invită să-l faci prin testarea gratuită a unui utilaj Felder timp de un an, chiar la tine în atelier sau fabrică. Ai posibilitatea să testezi:

  • Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Hammer K4 perform, dedicat celor la început de drum
  • Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Felder K 700 S, dedicat firmelor mici și mijlocii
  • Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Format-4 kappa 550 e-motion, dedicat producătorilor cu regim de lucru intensiv
  • Agregat industrial pentru formatizare în pachet Format-4 kappa automatic 80.32.32, dedicat firmelor mijlocii și mari

Circularele cu masă mobilă sunt configurate pentru prelucrare universală, deci poți tăia cu ele și PAL/MDF și lemn, iar circularul pentru tăiat în pachet are configurație pentru PAL. Utilajele din această campanie vor fi construite în 2020, în Austria și Germania, deci vor fi nou-nouțe când vor ajunge la tine în atelier sau în fabrică.

Cum poți face următorul pas?

Foarte simplu. Intri pe pagina web dedicată campaniei, alegi circularul pe care vrei să-l testezi, completezi formularul de înscriere, iar anul viitor poți fi fericitul câștigător. Ai la dispoziție un an de zile să te înscrii și apoi un an de zile să folosești circularul. Desemnarea câștigătorilor se face prin tragere la sorți în cadrul BIFE-SIM 2020.

Ce condiții trebuie să îndeplinești?

Pentru a fi eligibil și a putea fi unul dintre câștigători, trebuie să îndeplinești unele condiții. Ca pentru orice investiție pe care o faci, trebuie să te asiguri că vei putea exploata circularul în condiții optime, atât pentru funcționarea corectă a circularului, cât și pentru o exploatare eficientă, astfel încât acesta să te ajute realmente la îmbunătățirea producției. Condițiile pe care Felder Gruppe România le pune, pentru fiecare utilaj în parte, le găsești aici.

Ești pregătit să faci următorul pas pentru afacerea ta? Felder Gruppe România te sprijină să-l faci.

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!