EvenimenteTop 200 de producători de mobilier din întreaga lume

Producția de mobilier la nivel mondial a fost aproximativ 470 de miliarde de dolari americani în 2018, conform estimărilor preliminare ale CSIL
Intarzia & Castor10.02.2020272 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/02/top200.jpg

 

Cota de producție din Asia și din zona Pacificului înregistrează creștere datorită dezvoltării accelerate a furnizorilor de pe plan intern, precum și ca urmare a investițiilor productive efectuate de societățile din economiile avansate.

În ultimii ani, evoluția producției de mobilier pe regiuni geografice a evidențiat câteva probleme majore: între 2013 și 2018, producția din Asia și din zona Pacificului a crescut cu mai mult de o cincime, în timp ce, prin comparație, schimbările din alte regiuni ale lumii au fost minore. Drept urmare, în 2018, peste jumătate din producția de mobilier la nivel mondial s-a realizat în Asia și în zona Pacificului.

top200-mobilier
Cifra de afaceri a celor mai mari producători de mobilier, 2013-2017. În funcție de zona geografică a sediilor centrale. 

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 262/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!