DesignTrenduri urbane. Cel mai nou trend în materie de amenajarea locuinței – Închirierea mobilei

Cunoaștem cu toții problemele care pot să apară atunci când suntem nevoiți să ne mutăm dintr-un loc într-altul.
Intarzia & Castor21.05.2019588 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/05/bed-room.jpg

 

 

Cunoaștem cu toții problemele care pot să apară atunci când suntem nevoiți să ne mutăm dintr-un loc într-altul. Indiferent că alegem să ne schimbăm locul de muncă, orașul de domiciliu sau pur și simplu locuința, vom fi nevoiți să rezolvăm toate problemele asociate procesului de mutare.

Ca urmare a volatilității forței și ofertelor de muncă, cei mai mulți dintre noi aleg să închirieze mai degrabă decât să achiziționeze o locuință. Aceiași factori care influențează decizia de închiriere a unei locuințe pot influența și decizia de a închiria mobilier, mai degrabă decât a-l cumpăra. Faptul că nu cunoaștem modul în care situația socio-profesională va evolua în timp, îi determină pe cei mai mulți dintre noi să închirieze o locuință, indiferent că este o cameră, un apartament sau o casă, și mai nou să închirieze chiar și mobilierul.

 

Închirierea mobilierului, o alegere la îndemână

Închirierea mobilierului reprezintă alegerea cea mai bună atunci când vorbim de persoane care nu vor să investească foarte mult, dar își doresc în același timp piese de mobilier de calitate. Persoanele care se ocupă de această activitate pot pune la dispoziție prin închiriere obiecte de mobilier individuale dar și opțiunea de abonament, oferind în plus transport și montaj gratuit. Opțiunea de închiriere a mobilierului este deosebit de practică, atât pentru studenți cât și pentru tinerele familii.

Închiriere pe termen scurt sau lung?

Perioada de timp pentru care se închiriază mobilierul influențează în mare măsură costurile asociate, dar permit în același timp o economie financiară importantă. În plus, această variantă oferă și posibilitatea de a economisi timp, având în vedere faptul că nu suntem nevoiți să alergăm în diverse magazine sau pe la furnizori locali pentru a stabili detalii cu privire la achiziție, transport și montaj.

Și în plus, atunci când observăm că este momentul să facem următorul pas în carieră, nu vom mai fi nevoiți să ne facem griji legate de mutarea obiectelor dintr-o parte în alta.

 

Închiriere în funcție de sezon sau de trendurile de amenajare a locuinței?

Anumite piese de mobilier sau accesorii pentru decorarea locuinței pot fi închiriate pe termen scurt, în funcție de sezon sau de cerințele individuale. În plus, cei care se ocupă de această activitate oferă posibilitatea clienților de a returna produsele și de le schimba cu altele nou apărute. Astfel, avem avantajul că putem oricând schimba o piesă de mobilier care nu ne mai place sau una care nu se mai încadrează în tendințele actuale în ceea ce privește amenajarea de interior.

Câteodată mai simțim nevoia unei reamenajări a spațiului în care locuim. Indiferent că ne dorim să adăugăm mobilier în plus, pentru a îndeplini anumite funcții, fie că ne dorim să eliberăm un pic încăperile, închirierea de piese de mobilier reprezintă alegerea ideală.

 

Închirierea mobilierului sau cum să ai o casă mereu în tendințe?

Dacă sunteți interesat de părerea prietenilor Dvs și vă doriți o casă care să urmeze cele mai noi tendințe în ceea ce privește amenajarea de interior, închirierea mobilierului reprezintă cea mai potrivită soluție. Tot ceea ce aveți de făcut în acest caz este să rămâneți la curent cu ultimele tendințe și să căutați oferte din partea furnizorilor care se potrivească cât mai bine cerințelor Dvs. Nu va mai trebui să vă îngrijorați în legătură cu faptul că veți pierde economii importante atunci când veți alege să achiziționați o piesă de mobilier aflată în tendințe, pentru ca în scurt timp să fiți nevoit să o vindeți pe nimic atunci când nu vă mai place sau când considerați că nu se mai potrivește cu designul locuinței.

 

Articol de Klara Papuc

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!