EvenimenteUn arhitect vrea să revoluționeze modul în care locuim

Opt din zece români sunt nefericiți cu noua lor locuință achiziționată. Opt din zece! Destul de mult. Însă arhitectul Florin Enache are o soluție pentru ei. Se numește, simplu, apartamentul #better și te învață despre condițiile unei locuințe decente, frumoase și corecte.
Intarzia & Castor31.01.20205312 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/florin_enache.jpg

 

Cum îți dai seama că ai un dormitor prea mic? Sau că apartamentul tău nu are spații de depozitare inteligente? Ori că ar fi foarte bine să ai un loc de parcare al tău… Atunci când ești în căutarea unei locuințe, poți ignora câteva aspecte esențiale. E adevărat, bugetul este cel mai important factor de luat în seamă, dar dacă ții cont doar de el riști să rămâi printre cei opt români nefericiți. Arhitectul Florin Enache vine cu o soluție inovatoare pentru toți cei care își caută un cămin al lor și nu doar… o casă. Proiectul #Better ne arată și ne învață cum să locuim decent. Frumos. Corect.

apartament-better

 

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 262/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Puteți urmări pe canalul nostru de Youtube – Revista Intarzia un tur virtual al apartamentului #better, filmat la BIFE-SIM 2019.

 

Articol de Alexandra Irimiea

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!