ExpowoodUn nou parteneriat pentru compania WWS Technology Trade

Robert Basturea, director WWS Technology Trade, a încheiat anul acesta un nou parteneriat, acceptând să reprezinte compania CEHISA în România și preluând astfel portofoliul de la un alt distribuitor român.
intarzia16.08.20192278 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/08/WWS-Tehnology1-1.jpg

 

 

Robert Basturea, director WWS Technology Trade, a încheiat anul acesta un nou parteneriat, acceptând să reprezinte compania CEHISA în România și preluând astfel portofoliul de la un alt distribuitor român. El își păstrează optimismul în afaceri și promovează în continuare utilaje performante, inclusiv second-hand, chiar dacă piața și condițiile de afaceri  s-au schimbat în ultimii ani.

Robert Basturea, director WWS Technology Trade

 Ce ați adus anul acesta la Expowood?

Am adus două mașini de căntuit și o soluție pentru debitat PAL de la noii noștri parteneri Cehisa Spania. De la 1 februarie, anul acesta, ei au încheiat o colaborare cu un alt distribuitor din România și am fost recomandați pentru a prelua portofoliul.

 

Sunteți unic reprezentant pentru Cehisa Spania?

Este începutul unei colaborări. În acest moment, da, suntem unic reprezentant, dar detaliile contractului vor fi stabilite în toamnă.

 

Cum au primit vizitatorii Expowood aceste utilaje?

Firma Cehisa este pe piața din România de 15-20 ani. Cei care s-au uitat la utilajele pe care le-am expus au remarcat tehnologia nouă, mai ales partea de automatizare.

 

Ce v-au întrebat cel mai des?

Sunt foarte interesați de partea de servicii post-achiziție, și aici le dau dreptate. De asemenea, clienții vor opțiuni prin care să obțină cât mai multe informații vizavi de controlul producției – cât lucrează mașina, ce randament are, diverse date prin care la sfârșitul unei zile de lucru să afle ce și cum s-a lucrat.

Cum caracterizați piața în care activați?

La acest moment, din punctul meu de vedere, piața este blocată. Nu se achiziționează la nivelul la care este nevoia de utilaje pe piață și factorul principal îl reprezintă fondurilor europene. Se promit tot felul de programe de finanțare și atunci clientul preferă să aștepte în speranța că va obține niște bani și că va face investiția gratis, cum le place consultanților să spună.

 

Ce strategie de afaceri aveți în astfel de condiții?

Am venit la Expowood, ca în fiecare an, ca parte a strategiei noastre de promovare. Este foarte clar că acum clienții nu mai cumpără cum o făceau cu 10-15 ani în urmă. Sunt mult mai deschiși pe partea de on-line, deci va trebui să aducem îmbunătățiri acestui mijloc de comunicare. Însă prezența la astfel de evenimente, la Expowood, la BIFE-SIM, este esențială.

 

Compania WWS Technology Trade SRL București oferă soluții pentru prelucrări speciale și utilaje pentru reciclarea deșeurilor din lemn: scule, consumabile, utilaje clasice, mașini speciale sau echipamente industriale. Din portofoliul societății fac o serie de producători europeni de renume, printre care:

  • HOUFEK (Cehia) – constructor de utilaje pentru prelucrare secundară a lemnului și soluții complete de șlefuire/calibrare/periere
  • MOReTENs (Suedia) – peste 25 de ani de experiență în domeniul construcției de utilaje pentru prelucrarea secundară a lemnului
  • BESSEY (Germania) – producător de oțeluri de înaltă calitate și oțeluri inoxidabile, cleme de prindere
  • HOFFMANN SCHWALBE (Germania) – producător de utilaje pentru prelucrarea lemnului și a produselor combinate lemn-aluminiu, cu un istoric de peste 25 ani, inventator și deținător al patentului pentru „Hoffmann Dovetail Key” (îmbinare cu ajutorul unor pene coadă de rândunică) și a sistemului de îmbinare pentru pardoseală „Fox floor key”
  • MECHANICA NAWROCHI – producător de utilaje și linii pentru producția de peleți

 

C.E.H.I.S.A. – acronim pentru Construcciones Españolas Herramientas Industriales, S.A. este o companie din Barcelona, Spania, cu o experiență de 50 ani exclusiv în proiectarea și fabricarea utilajelor pentru aplicarea cantului. Soluțiile oferite se adresează producătorilor de mobilier din panouri înnobilate (PAL, MDF etc.), tehnologiile fiind adaptate pentru orice formă de organizare, fie acestea ateliere mici sau entități industriale prin gamele de utilaje în portofoliu: Mycro, Flexy, Compact și Compact PRO.

 

Articol de Alexandra Irimiea

intarzia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!