DigitalizareUn robot proiectat pentru a fi un tovarăș pentru oameni

Cunoscut drept terenul de testare a celor mai noi dispozitive și a tehnologiilor inovatoare, Salonul pentru Electronice de Larg Consum (CES) are loc la începutul fiecărui an și impresionează de fiecare dată prin conceptele sale neobișnuite și excentrice.
Intarzia & Castor22.01.2020393 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/maxresdefault.jpg

 

BellaBot, creat de PuduTech
Compania PuduTech, care activează în domeniul tehnologiei, își propune ca în cadrul ediției CES din acest an să ofere o soluție pentru restaurantele care suferă din cauza lipsei de personal, cu ajutorul unui robot autonom care livrează mâncare, BellaBot.

bellabot

Având cap de pisică și corpul alcătuit din rafturi care transportă tăvi cu mâncare, ospătarul-pisică BellaBot are capacitatea de a efectua livrări de până la 10 kg către clienții care așteaptă comenzi în restaurant, evitând orice obstacole cu ajutorul unei combinații de camere și senzori.
Robotul miaună la sosire, încurajându-i astfel pe clienți să-și preia comanda. Aceștia îl pot scărpina după urechi sau îl pot mângâia pe cap, iar robotul va toarce satisfăcut. Însă dacă oamenii îl rețin prea mult timp, acesta se enervează pentru că îi distrag atenția.

 

Sursă: dezeen.com

“Compania PuduTech, care activează în domeniul tehnologiei, își propune ca în cadrul ediției CES din acest an să ofere o soluție pentru restaurantele care suferă din cauza lipsei de personal, cu ajutorul unui robot autonom care livrează mâncare, BellaBot.”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!