EvenimenteVânzarea mobilei, de la catalog la… realitatea virtuală, prin digitalizare

Realitatea augmentată și cea virtuală sunt noile instrumente puse la dispoziția producătorilor români. Tehnologia viitorului schimbă deja modul de vânzare a mobilei!
Intarzia & Castor02.12.2019522 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/12/Clipboard01-1280x805.jpg

 

Astfel de soluții sunt programele software de amenajare 3D, dezvoltate de EasternGraphics și disponibile, de acum și în România.

 

Firma EasternGraphics a fost înființată în 1995 în Germania, în vecinătatea Universității Tehnice din Ilmenau. Aceasta este recunoscută la nivel internațional pentru soluțiile software oferite pe partea de sisteme de configurare grafică și software de amenajare 3D. Peste 120 angajați își desfășoară activitatea în Germania și în cele șase sucursale din Europa (Belgia, Franța, Italia, Polonia, România și Turcia), deservind mai bine de 400 clienți din diverse ramuri economice: mobilă de birou şi casă, tehnică medicală, pardoseli și covoare, mobilier pentru laboratoare şi ateliere.

 

 

Articol de Klara Papuc

Citiți articolul complet în revista Intarzia&Castor nr. 261/2019,
sau solicitați abonament: https://www.intarzia.ro/cumpara-pachet/

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!