DigitalizareVERO SOFTWARE – Vorbim limba ta

Cabinet Vision este mai mult decât un software CAD/CAM, este o soluție completă de design și producție pentru industria mobilei. Cu peste 35,000 de uilizatori în 52 de țări, Cabinet Vision dezvoltă soluții software de peste 30 ani.
Intarzia & Castor13.12.20182095 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2018/12/kep.jpg

Vero Software este liderul mondial în soluții software CAD/CAM, cu experiența în livrarea de produse de încredere. Vero creează și distribuie software pentru procesul de design și producție, oferind soluții pentru producția de scule, prelucrarea foilor de metal, fabricarea metalelor, prelucrarea lemnului și a pietrei.

În ciuda diversității domenilor, toate aceste soluții au un lucru în comun: toate se adresează aceleiași probleme – mărirea eficienței în producție, și aduc un beneficiu uriaș unde sunt implementate.

 

NIKA UTILAJE – Reprezentant exclusiv în Romania

”Cu soluțiile noastre, totul devine mai simplu”

La Nika Utilaje noi credem că pentru orice nevoi există soluții simple. Aceasta încredere este rezultatul celor peste 25 de ani de experiența în domeniu, timp în care am colaborat cu succes cu un număr foarte mare de companii, de la ateliere individuale, la fabrici mari. Am ales să lucrăm cu furnizori care ne oferă o gamă variată de produse de foarte bună calitate.

Experiența noastră, furnizorii de prestigiu și soluțiile pe care le propunem ne recomandă ca parteneri adevărați pentru clienții noștri.

 

CABINET VISION – Software pentru îmbunătățirea eficienței

Cabinet Vision este liderul de piață în soluții pentru producătorii de mobilier la comandă. Chiar dacă produceți manual sau aveți cele mai recente soluții CNC, puteți fi siguri că software-ul Cabinet Vision se va potrivi cerințelor afacerii voastre.

Folosiți Cabinet Vision de fiecare dată când aveți nevoie de design personalizat, de la bucătării, dormitoare, dressing-uri până la orice alt corp de mobilier necesar.

Fiind o soluție modulară, software-ul nostru este potrivit pentru orice companie, de la atelierele mici cu producție manuală până la producătorii mari cu linii de producție automate.

Cabinet Vision vă dă posibilitatea să generați:

  • Design pentru bucătării și dormitoare
  • Design pentru fiecare piesă de mobilier
  • Randări și perspective
  • Oferte de preț gata de trimis la client
  • Desene și rapoarte personalizate
  • Liste de tăiere optimizate
  • Metode de construcție individuale
  • Etichete cu cod de bare
  • Cod CNC gata de lucru pe mașină

Nika Utilaje SRL – Dealer Exclusiv în România

Strada Agricultori 37-39, camera 302 – 303

sector 2 București, România

Tel.: +40(0)740 198575

Email: office@nikautilaje.ro

Web: www.nikautilaje.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!