EvenimenteWood-Mizer LIVE: prima demonstrație online a noilor produseWood-Mizer, 17 Septembrie, 2020

Wood-Mizer prezintă o serie de demonstrații LIVE pe YouTube și Facebook. Aici puteți viziona înregistrarea primei demonstrații din 17 septembrie, în care Wood-Mizer își prezintă cele mai noi produse.
Intarzia & Castor30.09.20203457 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/09/1-LX250.jpg

 

 

 

UN FIERĂSTRĂU DE DIMENSIUNI REDUSE LT15 PENTRU CEI CARE DORESC MOBILITATE

LT15MOBILE – o gamă de fierăstraie convenabile pentru procesarea lemnului de volum redus

Datorită fiabilității și prețului redus, modelul LT15 a devenit foarte popular printre deținătorii de proprietăți forestiere, tâmplari și dulgheri, fermieri, arboricultori, prelucrători de lemn la scară mică și mulți alții. Acum, acest fierăstrău mic Wood-Mizer este disponibil în versiunea MOBILE.

 

DACĂ DEBITAȚI BUȘTENI MARI ȘI FABRICAȚI SCÂNDURI LATE, ORIENTAȚI-VĂ CĂTRE LT40WIDE

LT40WIDE – Un cap nou de tăiere mai lat pentru cel mai popular fierăstrău

NOUA versiune a LT40WIDE permite procesarea prismelor late de până la 88 cm (cu 15 cm mai late decât în cazul modelului LT40 obișnuit) și bușteni cu diametru de până la 105 cm, grație design-ului consolei. Pentru a oferi stabilitate suplimentară pânzei, Wood-Mizer a îmbunătățit brațul de ghidaj al pânzei, obținând astfel o tăietură perfectă de fiecare dată.

 

O IDEE COMPLET NOUĂ PENTRU CEI CARE PRODUC LEMN PENTRU MOBILĂ

MB200 – Mașina de îndreptat lătunoaie

Mașina de îndreptat lătunoaie SlabMizer MB200 finisează și îndreaptă eficient lătunoaiele, scândurile și alte materiale late cu manoperă minimă. SlabMizer procesează material de dimensiuni mari 1420 mm lățime x 203 mm grosime x 558 mmm lungime. Mașina este echipată cu control electric al direcției capului de tăiere, viteză variabilă de avans, cap de tăiere profilare / rindeluire de 5” cu cuțite pe patru fețe și accesoriu de cap de șlefuire orbital.

 

UN NOU FIERĂSTRĂU LX CU ȘINĂ DUBLĂ DE LA WOOD-MIZER PENTRU DEBITAREA MATERIALULUI MAI LAT ADÂNC
LX250 –Fierăstrău cu șină dublă cu lățimea tăieturii de 135 cm

Dezvoltat pentru debitarea lătunoaielor și scândurilor masive, modelul LX250 face parte acum din familia de fierăstraie cu șină dublă LX de la Wood-Mizer. Patul fierăstrăului durabil din oțel este proiectat pentru procesarea buștenilor mari și grei, în timp ce secțiunile transversale ridicate ale patului permit încărcarea facilă a buștenilor cu ajutorului unui motostivuitor sau tractor.

 

UN NOU NIVEL ÎN PRODUCȚIA DE PALEȚI ODATĂ CU MODELUL HR250

HR250 –Fierăstrău orizontal dublu de retăiere compact, cu dispozitiv digital de control

Designul unic al modelului HR250 permite retăierea unei prisme în 2 sau 3 bucăți la fiecare trecere. Dispozitivul digital de control și caracteristicile suplimentare de siguranță fac din acest model unul foarte ușor de încadrat în unitatea de prelucrare a lemnului deja existentă în vederea creșterii randamentului. Pânzele panglică înguste cu tăietură subțire necesită mai puțină întreținere și reduc timpii de rectificare la minim.

 

Pentru mai multe informații și oferte, vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. local Wood-Mizer.

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!