EvenimenteWood-Mizer prezintă fierăstrăul compact și economic LX50

Wood-Mizer lansează un fierăstrău de început pentru pasionații de prelucrarea lemnului și micile întreprinderi
Intarzia & Castor09.09.2019375 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/09/Wodd-Mizer1.jpg

 

La momentul de față, noul produs LX50 este fierăstrăul cu șină dublă cu cel mai redus preț din gama de modele LX de la Wood-Mizer. Prezentat în premieră la expoziția LIGNA 2019 din Germania, noul fierăstrău LX50 aduce numeroasele avantaje ale bine-cunoscutei și doveditei tehnologii Wood-Mizer la un nivel de preț foarte redus.
Modelul LX50 folosește pânza cu tăietură subțire Wood-Mizer pentru a genera mai puțin rumeguș în timpul procesării, rezultând astfel o cantitate mai mare de produs final din fiecare buștean tăiat, în paralel cu menținerea unui consum extrem de redus de energie. Debitarea cu ajutorul fierăstrăului LX50 este simplă și extrem de convenabilă pentru utilizator, grație unui sistem manual de încărcare și fixare a buștenilor, poziționării pânzei cu ajutorul unei manivele și a unui sistem de avans a materialului prelucrat.
Inovația-cheie a gamei de fierăstraie LX de la Wood-Mizer este reprezentată de ansamblul turn cu cadru rigid LX care conține panoul de control, motorul și capul de tăiere. Designul simplu și robust al fierăstrăului permite efectuarea de tăieturi precise într-un mod simplu și eficient.

Caracteristicile modelului LX50
→  Motor electric de 5,5 kW sau 14CP pe benzină
→ Diametrul maxim de 66 cm al bușteanului la o lățime a tăieturii maxime de 55 cm
→ 3,8 m lungimea de tăiere sau superioară, prin extensiile opționale de pat de fierăstrău de 1,53 m
→ Cap de tăiere pe cadru rigid tip turn LX și structură a patului fierăstrăului cu șină dublă rezistentă la lucrul în condiții grele

Wood-Mizer este dedicată oferirii unui echipament de cea mai înaltă calitate atât pentru micile întreprinderi, cât și pentru procesatorii industriali”, declară Robert Baginski, președintele companiei Wood-Mizer Industries. „Fierăstrăul LX50 se potrivește perfect atât nevoilor celor aflați la început de activitate, cât și pentru lucrătorii industriali care depind de o debitare precisă la un preț foarte competitiv.”
Fierăstrăul LX50 este disponibil pentru comandă în Europa începând cu luna septembrie 2019. Pentru mai multe informații, contactați reprezentantul dvs. Wood-Mizer local.


Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabriciu No 6, Sura Mică, 557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
E-mail: office@woodmizer.ro, www.woodmizer.ro

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!