EvenimenteWood-Mizer prezintă fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE pentru bușteni mari și scânduri late

Odată cu lansarea noului model de fierăstrău Wood-Mizer LT15CLASSIC WIDE, clienții beneficiază acum de capacitatea de a debita bușteni de până la 90 cm în diametru și de a produce scânduri late de până la 83 cm, grație unui utilaj simplu, robust și convenabil.
Intarzia & Castor25.11.2019494 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2019/11/LT15WIDE.jpg

 

Lungimea de tăiere a modelului LT15CLASSIC WIDE este ajustată la dimensiunea dorită prin adăugarea de secțiuni modulare de pat.

“De la lansarea sa în anul 1997, fierăstrăul LT15 este unul dintre cele mai vândute modele Wood-Mizer pretutindeni în lume”, afirmă Krzysztof Kropidlowski, Director Comercial al Wood-Mizer Industries, Polonia. “Am constatat că un număr semnificativ de utilizatori ai modelului LT15 se confruntă cu sarcina debitării de bușteni mari. Cu ajutorul noului fierăstrău LT15CLASSIC WIDE, aceștia pot debita bușteni mari mult mai ușor și în mod regulat”.
Buștenii mari apar des ca deșeuri ale serviciilor locale de întreținere peisagistică.

Pe multe dintre piețe asemenea bușteni costă mai puțin, deoarece nu fiecare model de fierăstrău îi poate procesa. În plus, de multe ori lemnul fabricat din acești bușteni mari prezintă un desen unic, ceea ce îi face atractivi pentru atelierele de tâmplărie și producătorii de blaturi pentru mese.
Toate aceste motive generează diferite moduri în care puteți beneficia din debitarea buștenilor mari cu ajutorul fierăstrăului LT15CLASSIC WIDE.
“Fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE a avut foarte mare succes în SUA, Africa și Asia, așa că am considerat că va aduce un plus de valoare gamei de produse Europene. Toate caracteristicile și opțiunile modelului LT15 sunt disponibile în continuare pentru fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE,” declară dl. Kropidlowski.

SPECIFICAȚII STANDARD DE PERFORMANȚĂ LT15CLASSIC WIDE
Capacitate maximă de debitare bușteni:
90cm diametru
x 5,2m (2 segmente de 2,7m fiecare)
x 5,4m (3 segmente de 1,95m fiecare)
Lățime maximă de tăiere 90cm
Lățime maximă prismă 83cm
Opțiuni motor:
11 kW Electric
25CP Benzină
19CP Benzină

Prima prezentare a fierăstrăului LT15CLASSIC WIDE în Europa a avut loc la expoziția LIGNA 2019 în Germania, acolo unde noul fierăstrău a trezit un interes imens. Contactați reprezentantul local pentru mai multe informații.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabriciu No 6, Sura Mica
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

“Wood-Mizer prezintă fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE pentru bușteni mari și scânduri late”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!