Produse-de-topWood-Mizer prezintă mașină de rindeluit multi-lamă de înaltă calitate MP180

Mașina de rindeluit compactă și convenabilă ca preț MP180 cu funcționalitate 3-în-1 economisește costuri operaționale și timp în producția de cherestea pentru mobilă și scânduri și profiluri de îmbinare cu lambă și uluc.
Intarzia & Castor30.10.202042210 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/10/0-WoodMizer-MP180-multi-planer.jpg

 

Mașina de rindeluit multi-lamă MP180 dezvoltată de Wood-Mizer are un cuțit orizontal pentru rindeluire și îndreptare la grosime și un cuțit lateral adăugat la masa de jos pentru profilare. Fiind una dintre cele mai mici mașini din gama de mașini de rindeluit/profilat ale Wood-Mizer, MP180 produce scânduri rectangulare finisate și profiluri din doar două treceri, comparativ cu cele șase sau opt treceri necesare în cazul unei mașini de rindeluit standard.

Procesarea începe prin utilizarea masei de sus pentru realizarea a două laturi adiacente perfect plane și crearea unghiurilor drepte precise la fiecare dintre acestea. Apoi ultimele două laturi sunt procesate de masa de jos, îndreptând la grosime și aducând scândura astfel la dimensiunile finale.

“Puteți îndepărta orice formă de încovoiere din cheresteaua uscată utilizând mașina MP180 pentru a obține un produs perfect drept,” afirmăDl. Keith Threadgall, un procesator de lemn din Scoția. “Odată suprafața plană, puteți să o treceți pe dedesubt prin cuțitul de îndreptat la grosime, din moment ce suprafața opusă va fi perfect plană – paralelă cu prima suprafață.”

 

Prin utilizarea cuțitului orizontal pentru rindeluirea / îndreptarea la grosime și a cuțitului lateral vertical pentru profilare, mașina MP180 operează cu o funcționalitate 3-în-1, mai precis rindeluire, îndreptare la grosime și profilare laterală – fără a trebui să reconfigurați mașina.

Câteva caracteristici fac din mașina de rindeluit multi-lamă MP180 una unică:

  • Lățimea îndreptării la grosime este de 410 mm –superioară comparativ cu a majorității competitorilor de pe piață
  • Înălțimea îndreptării la grosime este de 260 mm
  • Axul lateral suplimentar poate profila la o înălțime de până la 100mm
  • Patul din fontă este masiv și reduce vibrația mașinii, în paralel cu creșterea fiabilității
  • Apărătoarea cuțitului de rindeluit de sus ușor de reglat îmbunătățește siguranța operării
  • Cuțitul orizontal este furnizat cu 2 lame standard. Pentru o finisare mai netedă, este disponibil sub formă de opțional un cuțit cu patru lame.
  • Viteza de avans este constantă la 6m/min ca standard.Pentru procesarea de lemn de esență tare, este disponibilă o viteză de avans opțională variabilă între 2-12 m/min.
  • Ghidajele laterale din aluminiu se înclină până la 45 de grade.

“Chiar și atunci când pregătiți o grindă dreaptă de dimensiuni 4” pe 4”, nu doriți întotdeauna să o realizați perfect pătratică,” continuă Mr. Keith Threadgall. “Cu ajutorul ghidajelor puteți ușor adăuga o teșitură de 45 grade acesteia, pentru a vă asigura că nu este ascuțită și pentru a-i îmbunătăți estetica. Aceasta adaugă valoare lemnului finisat.”

Beneficiul adus este că puteți profila și îndrepta la grosime scândura în același timp. Axul de rezervă pentru cuțitul vertical lateral vă permite să schimbați ușor cuțitele de profilat, iar din doar două treceri să produceți îmbinări cu lambă și uluc.

Designul inteligent al MP180 constă din două motoare de antrenare separate, unul pentru blocul cuțitului de sus, iar celălalt pentru axele laterale. Aceste două motoare pot fi pornite individual, în funcție de cerințe – ceea ce permite o economie de costuri cu electricitatea suplimentară în timpul operării.

“Aceasta vine mână în mână cu mentalitatea Wood-Mizer de a utiliza pânze cu bandă îngustă și tăietură subțire, pentru a economisi oțel, energie și genera cât mai puține deșeuri lemnoase. Ne-rularea tuturor motoarelor în același timp reduce de-asemenea costurile de întreținere, în ceea ce privește pânzele, curelele și rulmenții”, concluzionează Radoslaw Adamkiewicz, Managerul de produse Wood-Mizer.

Această combinație unică de funcționalitate și calitate la un preț convenabil face din mașina MP180 alegerea evidentă pentru tâmplarii care doresc să aibă o mașină în locul a 3 și economisi astfel costuri operaționale, spațiu de producție și timp.

* * *

Încă din anul 1982, Wood-Mizer și-a câștigat reputația de lider global în producția de echipamente de prelucrare a lemnului, cu o tradiție puternică în fabricarea de produse inovative pentru debitarea lemnoasă. De la pădure la forma finală, Wood-Mizer oferă o gamă extinsă de echipamente, incluzând fierăstraie portabile și industriale cu bandă îngustă, echipamente de debitare cu bandă lată, fierăstraie de retăiere, circulare de tivit, mașini de rindeluit/profilat, echipamente de manipulare a materialelor, pânze panglică, precum și echipamente pentru întreținerea pânzelor, atât pentru industria prelucrătoare de profil, cât și pentru pasionații și profesioniștii de pretutindeni din lume. Vizitați site-ul web Wood-Mizer pentru mai multe informații.

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabriciu No 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje: +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

 

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!