EvenimenteZOW – evenimentul profesional pentru târguri comerciale, întâlniri și multe altele

Asociația Bucătăriilor Moderne (AMK) folosește platforma oferită de ZOW pentru a discuta probleme de importanță majoră în domeniu
Intarzia & Castor10.01.2020203 min
https://www.intarzia.ro/wp-content/uploads/2020/01/zow_18_002_103.jpg

 

ZOW este nu doar un spațiu premierelor, o platformă a pieței și un eveniment de comunicare, ci și un loc preferat pentru organizarea de seminare și întâlniri pe probleme legate de industria mobilierului.
Unul dintre motivele pentru aceasta este că micul, dar exclusivistul târg comercial se află în mijlocul unuia dintre cele mai mari clustere din industria mobilierului – iar, în ceea ce privește industria bucătăriilor, se poziționează chiar în centrul acestui sector care stabilește standardele la nivel global. Prin urmare, este de la sine înțeles faptul că următoarea întâlnire a grupului de lucru al AMK (Mannheim) „Standardizare și tehnologie” va avea loc aici.

AMK (Asociația Bucătăriilor Moderne) reprezintă interesele întregului sector al bucătăriilor din Germania. Acesta este locul în care partenerii din lanțul valoric al „bucătăriilor” se coordonează în toate sectoarele industriei, de exemplu în cadrul unor evenimente de impact din toate sectoarele industriei, în special la renumitul „Kitchen Day” sau în cadrul unor standardizări tehnice de bază. Aproximativ 150 de experți din societățile membre ale asociației sunt activi în grupurile de lucru și dezvoltă soluții potențiale pentru probleme de importanță majoră pentru industria bucătăriilor în ansamblu.

zow

Târgul furnizorilor din industria mobilierului și a interioarelor, va avea loc între 4 și 6 februarie 2020 în orașul Lippe din Bad Salzuflen.

Foto: Koelnmesse/ZOW/Koelnmesse GmbH

 

ZOW este nu doar un spațiu premierelor, o platformă a pieței și un eveniment de comunicare, ci și un loc preferat pentru organizarea de seminare și întâlniri pe probleme legate de industria mobilierului.”

Intarzia & Castor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site în construcție

www.intarzia.ro este sub rebranduire, această pagină fiind o versiune de prezentare, motiv pentru care dacă întâmpinați dificultăți sau întâlniți nereguli, vom aprecia sesizările și sugestiile voastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!